Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Asperger szindrómás lány miért nem kell senkinek?
Ki diagnosztizálta? Orvos, vagy saját magad. Attól mert nem vagy túl beszédes és zárkózott vagy, nem leszel egyből aspergeres.
Sőt, őszintén úgy érzem, hogy ma Magyarországon még egy orvosi diagnózist sem lehet feltétlenül komolyan venni. Jártam már én is legalább 4 pszichiáternél és csak néztem. Mindenki mást mondott.
Fogalmam nem volt mi ez a betegség, így gyorsan utána olvastam. Nem hiszem, hogy konkrétan ennek köszönhetően hagynak ott téged. Lehet, hogy egyszerűen csak nem illetek össze.
Amikor már találkoztál valakivel több alkalommal is akkor már el tudod engedni magad ?
A dolog érdekes része, hogy amikor néztem a tüneteket egy jó párat felfedezni véltem magamban is, persze ez lehet csak véletlen.
25/F
:))) Aranyos egy kérdés.
Ritka Neurobiológiai rendellenesség, ami az anyaméhben alakulhat ki, és sokan nem is tudták/tudják magukról, hogy azok. Aaaz autizmus egy enyhébb formájának hivják, ami szerintem totál hülyeség. Az orvosi diagnosztizálást szerintem se vedd komolyan. Én elmentem egyszer egy tesztre, és több szempontból megállapította, hogy autista vagyok. Szóval nem kell hinni ilyeneknek. Aspergeres munkatársam viszont van. Érdekes és jó dolgokat mond, de néha eléggé szögletes. Például vannak dolgok amiket nem lehet megmagyarázni neki, mert meg van róla győződve, hogy az úgy van. Az élettörténetemet is jobban tudja mint én :DD
Viccet félretéve olyan mint egy lexikon. Sokan irigyek rá. Bár hozzáteszem azt, hogy normális emberek is képesek lennének sokmindent észben tartani, ha kicsit jobban figyelnének dolgokra. A magasságodat mondtad. MI a baj vele, túl kicsi vagy túl magas vagy? Akarsz privátban beszélgetni ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!