Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kéne ezt az egész párkeresési versengést nem túl komolyan venni?
Azt látom, hogy akik mondjuk tapasztalatlanok, nem találtak még maguknak senkit, azok lealacsonyítják magukat, pedig ezzel csak maguk alatt vágják fát és idő elteltével még szorongóbbak lesznek, pedig a tapasztalatlanság csak egy állapot nem jelent semmit nem lesz tőle jobb vagy bénább valaki.
Most azért, mert valakinek x éves korában nem volt kapcsolata még lehet értékes, ha úgy alakítja az életét és nem beszéli be magának, hogy mekkora egy lúzer hanem tiszta lappal indít, mert ha bebeszéli magának akkor tényleg negatív benyomást fog sugározni. Szerintem nem az a megoldás ilyenkor, hogy most azonnal ismerkedj, én is beleestem ebbe a hibába és csak magamnak csináltam a feszültséget és járt az agyam azon, hogy úristen mi lesz, mi lesz ha megtudja mennyire monoton az életem, és nem volt kapcsolatom. Higgadtan nyugodtan és természetesen kell kezelni ezt az egészet, mert ez nem lóverseny.
Látom, hogy rengeteg fiatal van ebben a problémában és csak segítő szándékkal szerettem volna a gondolataimat leírni.
Nem gyűlölködtél itt? akkor ez mi
""ő nem normális nő, hanem szerelmes, akinek annyira kiegyensulyozott a kapcsolata, hogy nem a párjával van elfoglalva, hanem kölyköknek osztogaz szerelmi tanácsokat." "
Leírta amit gondol, most tök mindegy te mit gondolsz erről nem kéne egyből az életébe turkálni. ez a tipikus nem tudom semmivel megcáfolni amit ír, hát ismeretlenül beszólok neki mintha tisztában lennék az életével. na ez gyűlölködés...gyűlölni valakit mert épp boldog (boldognak vallja magát mindegy) és így le merte írni a véleményét a témáról. hozzáteszem neki is annyi joga van mint neked. vagy te úgy véled ide csak az írhat hozzászólást aki nők terén sikertelen ember? alapíthatátok már egy utáljuk a nőket csoportot ott legalább nem vesznétek össze senkivel. vagy épp ez a cél???
na jo, ez lesz az utolso hszem erre az oldalra /bar egy ideig tenyleg szorakoztato/
Eloszor is, utolsonak. Nem adott tanacsot, sot ha megnezed, az egyik lanynak konkretan elbszta a kedvet azokkal a mesekkel, amik arrol szolnak, hogy o milyen normalis, tudatos, eros no.
En meg kirohogtem, mert baromi atlatszo amit 'fullent' magarol. Ahogy egy vicces atiratan at is fogalmaztam ugy, hogy mar inkabb fedheti a valosagot. Cserebe a joszandeku no toroltette a hszeim 70% at, 'szemelyeskedesre hivatkozva.
En persze lehetek orult ongyilkosjelolt allat, szerinte, az nyilvan a joszandek, meg joindulat megnyilvanulasa.
Eppen ezert vagy te is hulye, amikor szelektiven olvasol. En azt allitottam, hogy fullent a csaj. O meg azt hogy egy allat vagyok.
Ki a gyulolkodo?
Na csao,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!