Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem kéne ezt az egész párkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kéne ezt az egész párkeresési versengést nem túl komolyan venni?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy akik mondjuk tapasztalatlanok, nem találtak még maguknak senkit, azok lealacsonyítják magukat, pedig ezzel csak maguk alatt vágják fát és idő elteltével még szorongóbbak lesznek, pedig a tapasztalatlanság csak egy állapot nem jelent semmit nem lesz tőle jobb vagy bénább valaki.

Most azért, mert valakinek x éves korában nem volt kapcsolata még lehet értékes, ha úgy alakítja az életét és nem beszéli be magának, hogy mekkora egy lúzer hanem tiszta lappal indít, mert ha bebeszéli magának akkor tényleg negatív benyomást fog sugározni. Szerintem nem az a megoldás ilyenkor, hogy most azonnal ismerkedj, én is beleestem ebbe a hibába és csak magamnak csináltam a feszültséget és járt az agyam azon, hogy úristen mi lesz, mi lesz ha megtudja mennyire monoton az életem, és nem volt kapcsolatom. Higgadtan nyugodtan és természetesen kell kezelni ezt az egészet, mert ez nem lóverseny.

Látom, hogy rengeteg fiatal van ebben a problémában és csak segítő szándékkal szerettem volna a gondolataimat leírni.

2015. jún. 3. 20:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20-as, már feladtam.:) A durvább dolgokat egyébként törölték, pedig még nagyon érdekes információk derültek ki rólam az est folyamán. Mindenki a saját maga sorsának kovácsa.
2015. jún. 4. 14:42
 22/27 anonim ***** válasza:
Tegyel mar ugy mintha nem te torolteted volna..:-)
2015. jún. 4. 17:58
 23/27 anonim ***** válasza:
Elotte levo. Nem gyulolkodom, ejszaka is jot rohogtem a 'joszandekun' meg most is.
2015. jún. 4. 18:02
 24/27 anonim ***** válasza:
Én töröltettem, mert azt gondoltam, h*lyíted a népet az elméleteiddel, plusz átcsaptál személyeskedésbe. Megbántam. A kérdés ugyan nem erről szólt, de jobb lett volna, ha más is betekintést nyer a hozzád hasonló ál-mindentudók lelkivilágába. Hálás lehetnél a törlésért, mert nagyon lejárattad magad. De ha úgy érzed, tessék, folytasd csak..
2015. jún. 4. 18:19
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyűlölködtél itt? akkor ez mi

""ő nem normális nő, hanem szerelmes, akinek annyira kiegyensulyozott a kapcsolata, hogy nem a párjával van elfoglalva, hanem kölyköknek osztogaz szerelmi tanácsokat." "

Leírta amit gondol, most tök mindegy te mit gondolsz erről nem kéne egyből az életébe turkálni. ez a tipikus nem tudom semmivel megcáfolni amit ír, hát ismeretlenül beszólok neki mintha tisztában lennék az életével. na ez gyűlölködés...gyűlölni valakit mert épp boldog (boldognak vallja magát mindegy) és így le merte írni a véleményét a témáról. hozzáteszem neki is annyi joga van mint neked. vagy te úgy véled ide csak az írhat hozzászólást aki nők terén sikertelen ember? alapíthatátok már egy utáljuk a nőket csoportot ott legalább nem vesznétek össze senkivel. vagy épp ez a cél???

2015. jún. 4. 18:19
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

na jo, ez lesz az utolso hszem erre az oldalra /bar egy ideig tenyleg szorakoztato/

Eloszor is, utolsonak. Nem adott tanacsot, sot ha megnezed, az egyik lanynak konkretan elbszta a kedvet azokkal a mesekkel, amik arrol szolnak, hogy o milyen normalis, tudatos, eros no.

En meg kirohogtem, mert baromi atlatszo amit 'fullent' magarol. Ahogy egy vicces atiratan at is fogalmaztam ugy, hogy mar inkabb fedheti a valosagot. Cserebe a joszandeku no toroltette a hszeim 70% at, 'szemelyeskedesre hivatkozva.

En persze lehetek orult ongyilkosjelolt allat, szerinte, az nyilvan a joszandek, meg joindulat megnyilvanulasa.

Eppen ezert vagy te is hulye, amikor szelektiven olvasol. En azt allitottam, hogy fullent a csaj. O meg azt hogy egy allat vagyok.

Ki a gyulolkodo?

Na csao,

2015. jún. 4. 18:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Én olvasok szelektíven? ha jól tudom azt is leírta hogy ő is volt több évig szingli, de ha keresett is párt, nem úgy tette hogy jajj legyen már valakim. annak a lánynak is leírta hogy még valószínűleg nem lépett be az életébe az a valaki...lehet ő sem volt ilyen szempontból korrekt, de a fent bemásolt mondatod volt hozzá kb az 1. megnyilvánulásod. innentől kezdve ő csak védte magát. mi vitt rá vajon hogy így beléköss ha nem az hogy igen is gyúnyolódni szemétkedni akartál valakivel? szerintem szimpatikus dolgokat írt le a társfüggésről, meg a szingliségről, hogy igen is nem attól lesz valaki értékes ember mert épp van valakije...igen fájó tud leni tény, képzeld jelenleg én is tudom lányként..de most ha olyan tanácsot ad hogy kösd fel magad mert épp nincs senkid akkor meg gondolom az a probléma...mindenkinek máskor lép be az életébe az a valaki aki igen is számít számítani fog. ezzel nem lehet mit kezdeni, az ő válaszainál mi értelmesebbet lehetne mondani? de most komolyan kérdezem tőled, te mit javasolnál annak a 20on éves fiunak akinek nincs szerencséje a lányoknál. várjuk a válaszodat amennyiben nem cinikus bunkózás. nem lelépni kell hanem intelligensen vitázni
2015. jún. 4. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!