Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem kéne ezt az egész párkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kéne ezt az egész párkeresési versengést nem túl komolyan venni?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy akik mondjuk tapasztalatlanok, nem találtak még maguknak senkit, azok lealacsonyítják magukat, pedig ezzel csak maguk alatt vágják fát és idő elteltével még szorongóbbak lesznek, pedig a tapasztalatlanság csak egy állapot nem jelent semmit nem lesz tőle jobb vagy bénább valaki.

Most azért, mert valakinek x éves korában nem volt kapcsolata még lehet értékes, ha úgy alakítja az életét és nem beszéli be magának, hogy mekkora egy lúzer hanem tiszta lappal indít, mert ha bebeszéli magának akkor tényleg negatív benyomást fog sugározni. Szerintem nem az a megoldás ilyenkor, hogy most azonnal ismerkedj, én is beleestem ebbe a hibába és csak magamnak csináltam a feszültséget és járt az agyam azon, hogy úristen mi lesz, mi lesz ha megtudja mennyire monoton az életem, és nem volt kapcsolatom. Higgadtan nyugodtan és természetesen kell kezelni ezt az egészet, mert ez nem lóverseny.

Látom, hogy rengeteg fiatal van ebben a problémában és csak segítő szándékkal szerettem volna a gondolataimat leírni.

2015. jún. 3. 20:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
60%

Köpködjetek csak. Irigykedjetek:) 23 éves "normális" nő, ne engem okolj, amiért nem tartozol a "legtöbb" közé, akinek van párkapcsolata. Ha azt írtam volna, "minden", akkor lenne jogos a támadásod. Örülj neki, ha tényleg normális vagy, nagy lesz rád a kereslet. Ennyire ne frusztráljon már az egyedülállóságod, mert akkor kétségbe kell vonnom, tényleg "normális" vagy, vagy csak kapcsolatfüggő. Inkább fogadd meg azt, amit a kérdező írt.. vagy még jobb, írj neki, hátha..

"ő nem normális nő, hanem szerelmes, akinek annyira kiegyensulyozott a kapcsolata, hogy nem a párjával van elfoglalva, hanem kölyköknek osztogaz szerelmi tanácsokat."

Savanyú a szőlő, mi? Aki párkapcsolatban él, az pfujj, gonosz, csúnya, rossz! Biztos, hogy nem is tud semmit! Nem friss kapcsolatban élek, és tini sem vagyok, hogy a hormonok elvakítsanak. Nem tudom, te milyen függőségi viszonyban élsz a pároddal (bár kétlem, hogy akad), de nem kell 24 órában kizárólag rajta lógnod, ha kiegyensúlyozott a kapcsolatod. Hogy a szabadidőmben mit csinálok, az meg az én dolgom. Szeretek olyan "kölyköket" támogatni, akikért még érdemes billentyűzetet ragadni.

Kérdező, én miattad válaszoltam, nem érdekel, tetszik-e a válaszom a megkeseredett embereknek. De hogy is adhatna tanácsot olyan személy, aki rosszabb helyzetben van, mint te?

2015. jún. 4. 01:30
 12/27 anonim ***** válasza:
#13 Ha jól értelmeztem, te mindig foglalt voltál, mert normális nő vagy... Akkor hogy tudsz a tapasztalatlanság témájában tanácsot adni? Hogy tudsz valamiről bölcsességeket osztogatni, amit nem éltél át? Nekem úgy érződik a mondataidból, hogy nagyon büszke vagy a "tudásodra" és nagyon elégedett vagy magaddal, hogy a "másik oldalon" vagy...
2015. jún. 4. 01:38
 13/27 anonim ***** válasza:

Nem voltam mindig foglalt. Lehet, hogy nem is leszek mindig az, nem vagyok jós. A jelenlegi kapcsolatom előtt 4 évig egyedülálló voltam. Nem akartam párkapcsolatot, nem randiztam. Persze arról tényleg nem tudok nyilatkozni, milyen elkeseredetten párt keresni, mert én soha nem tettem. Kiegyensúlyozott és boldog voltam egyedülállóként is. Mikor párt kerestem, az sem kétségbeesve, "mindegy ki, csak legyen valaki" alapon tettem. Te nagyon támadó vagy, azt hiszed amiatt kevesebb vagy, mert épp nincs kapcsolatod, és emiatt mások "lenéznek" téged. Normális ember ilyet nem tesz. Tudom, a házasság-család témában vannak olyan (főleg) nők, akik fennen hirdetik, letettek valamit az asztalra, mert elvették őket, és jobbak, mint azok, akik "nem kellenek senkinek".. Szerintem szánalmas, hogy saját magukban pont olyasmit éreznek értéknek, ami nem elsősorban tőlük függ (szerencse, hogy jó helyen vagy-e jó időben), és nem feltétlen érdem (egy utolsó tróger feleségének lenni pl. nem érdem). Párkapcsolatban/házasságban élni csak egy állapot. Túl van ragozva az egész. Senki nem attól lesz értékes vagy szerethető, hogy épp találkozott-e már valakivel, akivel kölcsönösen képesek együtt élni. Akár van párod éppen, akár nem, te ugyanaz az ember vagy és ugyanannyit érsz. Kissé keserűségnek és paranoiának érzem, mikor kitalált negatív tulajdonságokkal ruháztok fel olyan embereket, akikről csak annyit tudtok, párkapcsolatban van. Nekem nincs szükségem senki szimpátiájára, mert van életem, párom, barátaim, családom, és ha történetesen újra egyedülálló lennék, ugyanezt mondanám és nem érezném magam kevesebbnek. Nem biztos, hogy az én életem jobb, mint a tiétek, csak másban szenvedünk hiányt.

A 44%-os pedig tényleg csak vetít. Ha olyan nagyon jól tudná, mi kell egy huszonéves normális lánynak, lenne barátnője. Szerintem a ő betegsége nem fog 3 nap alatt meggyógyulni. Az önfényezés inkább az, hogy azért nincs partnere, mert mindenki rossz, csak benne nincs hiba. De ha tényleg egy véleményen vagytok, akár privátban is folytathatjátok.. Végülis ennyi hasonló gondolkodású "normális" szingli egy rakáson csak összehoz egy normális párkapcsolatot.

2015. jún. 4. 02:14
 14/27 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de hogy ne legyen az ember elkeseredett, mikor mindent megtesz valamiért, éveket dolgozik magán, de SEMMI eredménye, közben meg mindenki úton-útfélen az orra alá dörgöli, hogy milyen boldog? Meg tanácsokat osztogat a semmiről, amik neki sem jönnének be, csak éppen szerencsés helyzetben van, hogy nincs is szüksége ilyenekre.

(És te valószínűleg nem érzed, de a szavaidon akkor is érződik egy kis "felsőbbrendűség".)

2015. jún. 4. 02:23
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

18as, ne hidd már el a nőnek hogy boldog, ő attol boldog, hogy ide leirhatta azt, hogy az. A boldog ember nem fog éjszaka azzal foglakozni, hogy erről regéljen idegenek online

erröl monty python "hű de jól érzem magam" sorai jutnak eszembe :)

2015. jún. 4. 02:33
 16/27 anonim ***** válasza:
60%

Ha nem írásban látnád a szavaimat, szerintem nem felsőbbrendűségnek éreznéd. Inkább csak szélmalomharcnak érzem, mikor azt kellene bizonygatnom, amit leírok, az valós tapasztalat. Nem áll érdekemben senkit áltatni. Nem ismerkedem fórumokon, hogy le akarjak nyűgözni embereket. Nem vagyok szép, gazdag, csinos, szerintem a legtöbb nő az utcán jobb parti, mint én. Nem hinném, hogy különb vagyok pl. nálad, úgyhogy neked ugyanúgy megvan az esélyed egy normális társra, mint bárkinek. Ha ennyit dolgozták az ügyön, akkor csak nem lépett még be az életedbe a megfelelő, ezt pedig sajnos nem tudod befolyásolni.. Ettől viszont ne érezd magad kevesebbnek, aki pedig lenézne, az korlátolt, primitív ember, akinek a véleményével nem érdemes foglalkozni. Csak olyantól hallgass meg véleményt magadról, akit valamiért tisztelni tudsz. Nagyon kevés olyan férfi van, aki tényleg illik egy adott emberhez, nagyon nehéz megtalálni. Tudom, az elkeseredettségen ez nem segít, de még fiatal vagy, ritka, hogy valaki már 23 évesen megtalálja a társát egy életre. Aki most az orrod alá dörgöli a boldogságát, az többnyire tényleg csak múló állapot, mert nem a megfelelőt választotta. Addig próbáld meg a szingli létből kihoznia legtöbbet. Várakozni úgy is lehet, hogy az ember hasznosan vagy boldogan tölti az idejét.

44%-os, ne verd magad a földhöz, mert megint otthon ragadsz betegszabadságon. Hogy miért vagyok éjszaka a GYIK-en, az az én magánügyem, nem fogok neked magyarázkodni. Nem olvasok Müller Pétert, de ha téged leköt, hajrá. Nem értem, miért érdem, hogy egy rakás nő használ téged szextárgyként, de egyiknek sem kellesz tartós kapcsolatra. Ha te ettől érzed magad férfinak, biztos megtalálod majd a foltod.. Nem vagyok harmincas, és egy szóban sem említettem olyat, hogy "boldog vagyok, hű de jól érzem magam", de látom, a családi állapotot te is lelkiállapottal kötöd össze, szóval jó nagy frusztrációid lehetnek, amiért nem sikerül eladnod magad senkinek. Majd egyszer talán felnősz egy normális nőhöz, mert így kevés vagy. Az utolsó hozzászólásaid pedig: MUHAHAHAHAHAHA XDXDXD Ügyes próbálkozás volt, professzor úr. Szerintem várnak az ágyban a 16 éves csajok, ne unatkozz már annyira, hogy itt járatod le magad, ahol mindenki ismeri a típusod. Csupán azért vigyázok rá, mit írok neked, mert az önutálatod és komplexusaid miatt már így is pengeélen táncolhatsz az öngyilkosság határán, nem én akarom megadni a lökést, ami átlendít.

2015. jún. 4. 03:19
 17/27 anonim ***** válasza:

"nocsak, tökéletes esete a projekciónak. ugyanis abból, amit irtam, ezt kiszűrni, lehetetlen."

Te is sok dolgot megállapítani véltél rólam, ami az igazság közelében jár. Az írásod alapján megkeseredett és domináns típus vagy, aki számára amit nem tapasztalt, az nem létezik, és mindenki hazudik, aki mást mond. Ez az állapot gyakran párosul paranoiával, önértékelési zavarokkal, depresszióval. Ez nem projekció, hanem tények.

"Egyébként a leghosszabb kapcsolatom 8 évig tartott. Ha jol veszem ki, idősebb vagyok mint te ."

Gratulálok, de valamiért nem tartott örökké, szóval pontosan miért is gondolod, hogy a te tanácsaid relevánsabbak, mint valaki másé, aki a célzott nemhez tartozik, és szintén van mögötte néhány hosszú sikertelen és sikeres párkapcsolat, valamint boldog egyedülálló évek? Fáj neked, ha valaki más - hozzád hasonlóan - nem szenved kapcsolatfüggéstől, és úgy általában éli az életét társadalmi megfelelési kényszer nélkül? Engem nem érdekel, hogy te mit gondolsz rólam, nem fog álmatlan éjszakát okozni. Csak azt nem értem, egy elvileg tapasztaltabb és bölcsebb ember miért nem képes egészében elfogadni a világot, hanem csak azt belelátni, ami fekete vagy fehér, amelyik éppen a kedvére való. Egy éjszakán át támadtál engem, amiért nem fért bele a negatív, de legalább biztonságos, ismert világod szabályai közé az, amit írtam. Nekem ezzel nem ártasz, csak furcsa, hogy te ezt normálisnak érzed. Én megyek aludni, úgyhogy a továbbiakban kivonom magam az eszmecseréből.

2015. jún. 4. 03:56
 18/27 anonim ***** válasza:

"erre milliós tétekben fogadtam volna."

Nincs neked annyid, a szegénységi bizonyítványod itt virít a neten.

2015. jún. 4. 03:58
 19/27 anonim ***** válasza:

Aha, én egy betüvel nem mondtam, hogy AZÉRT van igazam, mert ennyi ideig tartott a kapcsolatom, azért jegyeztem meg, mert utaltál arra, hogy tuti nőt sem láttam életemben, később vagy selyemfiú gigolo mittudomén mi lehetek

Égész egyszerüen azért van igazam, mert tapasztalatból tudom, hogy mi számít egy 24 srác esetében, és mi nem.

Ahogyan azt a tipikus női magazinos "nem vagyok ám én kapcsolatfüggő, egyedül is megállok (tam a lábamon, dumát is hetvenezerszer halottam, és tapasztaltam működés közben is. Pontosan tudom mi van mögötte (többnyire az ellenkezője) Arra is fogadnék, hogy ha nem is betűre, de a "átirataim"" pontosak voltak

Szóval ne akard már bedumálni azt itt ennek a fiatal lánynak, hogy ami neked sem ment, neki menni fog.

A pszichologizalosodban meg 0 logika nem volt,de ez is annyira tipikus, hogy gyakorlatilag szóra sem érdemes.

ja, és azért reagáltam arra amit irtal, első alkalommal,mert szembeötlő hülyeség volt, később meg már az ismerős lőzungok miatt szintre biztosra vettem, mi is helyzet valójában.

2015. jún. 4. 04:17
 20/27 anonim ***** válasza:
82%
Ma 03:58 szerintem ne erőlködj fölöslegesen de komolyan!Itt ha jó szándékkal le mered írni a véleményed, még te vagy szemét, meg amúgy is rossz az életed, amit mondasz az mind hazugság. Az itt fröcsögőknek mind komoly baj van már a fejükben, és nem nem azért meg egyedül vannak, hanem mert eljutottak erre a gyűlölködő szintre. Állítom nem tudnál nekik olyat írni, amiért ne ugrana valamelyik a torkodnak, és úgy mellékesen megmagyarázná neked a saját életedet. Mert hát ő aztán már csak jobban tudja...
2015. jún. 4. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!