Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek eltávolodni a nőktől?
Régen is és most is többen hangolnak ellenük, hogy ne vegyem komolyan , szinte csak tárgyként kezeljem őket.
Hogy semmi mást nem akarnak csak tönkretenni a másikat.
Érzéketlenek, nem törődnek a párjukkal, csak a pénzre hajtanak.Álladóan hazudnak, és még sorolhatnám.
Én egész idáig ha ilyen téma volt kiálltam mellettük.
Persze jött a válasz hogy majd meglátom.És sajnos kezdem tapasztalni hogy tényleg igazuk volt. :/
Itt az interneten nagyon sok bunkó nő van.Élőben viszont semmi baj nincs velük.Nem tudom hogy ezt akkor megjátsszák-e vagy tényleg sokkal másabbak élőben.
De tény és való hogy mióta inkább az internetet használom ismerkedésre azóta nagyon sok rossz tapasztalatom van velük kapcsolatban.Bocsi hogy sok lett, de még mindig tudnék mit írni.
Sajnos el vagyok keseredve hogy lehet tényleg igazuk volt azoknak akik figyelmeztettek.
Hogy tudnék újra bízni bennük?
23/F
#5 Ezen jót nevettem! :D
Köszönöm a válaszokat!Mondták nekem hogy az interneten nem könnyű normális embert találni.De erre azért nem számítottam.
#6 teljesen értem amit mondasz.Tényleg igazad van és talán nem kellene még feladnom.Végül is, ezt nem olyan rég csinálom.
Általában nálam idősebb nőkkel szoktam ismerkedni.Jobban bírom őket mint a fiatalabbakat.
De néha nagyon (bocsánat)tuskó módon írnak.Én próbálok nekik szépen és kedvesen írni, de van mikor a semmin is felkapják a vizet és ennyi volt.Én meg nem vagyok olyan aki szalad a semmi után.
Élőben azért nem olyan jó ismerkedni mert mindig van bennem egy kis félelem.Félek hogy tényleg csak meg játsszák magukat olyankor.
Nem is olyan rég volt két nő aki nagyon megtetszett (persze ez is élőben).Egy 22 és egy 38 éves.
Éreztem hogy nagyon megtudnám őket szeretni.A fiatalabbal azért nem szerettem volna hogy valami is legyen köztünk mert láttam milyen társaságban van néha.És tudtam hogy valójában ő is olyan mint a többi.Attól mert szépen mosolyog még mindig ugyanaz.
Az idősebbel meg azért nem lett volna jó mert féltem hogy gyerekként kezel majd.
Sajnos egyiket sem látom már mert messze vannak tőlem. :/
Egyébként már nem tanulok.
Még annyit így a végére, hogy bizony tényleg nem tudni hogy valóban nő ül-e a másik oldalon.Volt olyan aki képcserét akart.Erre küldött nekem egy képet a f...áról.
Hát gondoltam magamban egy szépet hogy hova mehetne ez a...!
Lehet hogy most ezzel magam alatt vágom a fát, de én is ki akartam próbálni milyen az interneten ismerkedni.
Bocs, lehet hogy kicsit össze-visszára sikeredett ez a válasz, de össze vagyok zavarodva.Már nem tudom kinek higgyek, és kinek ne.Legszívesebben most mindenkit összehívnék az itt válaszolókkal együtt, és szembe állítanám a két "csoportot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!