Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem merek probálkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merek probálkozni nőknél?

Figyelt kérdés

nem érdekel ha elutasítanak csak merjek odamenni de nem merek

miért

2015. jún. 2. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
mert mégis érdekel az elutasítás
2015. jún. 2. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi ezt nem tudhatjuk, a választ magadban kell megtalálni. Én se merek odamenni hozzájuk, köszönhető egy több mint félévtizeddel ezelőtti dolognak.
2015. jún. 2. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:

A választ magadban kell keresned!

Nekem is ez a problémám! De amint rájöttem, hogy mitől is félek igazából, már találtam is rá megoldást.

Én attól félek, hogy ha elutasítanak, akkor ismerőseim losernek fognak nézni, és tűrhetem a szekálásaikat! Ezért igyekszem interneten ismerkedni, és ott randit szervezni. Így pedig már nem félek semmitől!

2015. jún. 2. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ez már csak így megy. Próbálj meg észrevétlen ott maradni a közelében és csak akkor lásson meg amikor elindultál felé. Ez nekem sokszor beválik. Felmegy benned az adrenalin van kis időd rákészülni lelkiekben. Hasonló ez ahhoz, mint amikor lecsúszol egy hosszú és meredek csúszdán (mondjuk annál nekem intenzívebb). Fantasztikus érzés amikor megindulsz a csaj felé igazi adrenalin bomba. :D A lényeg, hogy ez az érzés egyre fokozódjon benned. Nálam nem szokott a totyorgás 10-15 másodpercnél tovább tartani.
2015. jún. 2. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!