Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, ti is tapasztaltá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti is tapasztaltátok, annak a törvényszerűségét, hogy minél helyesebb egy fiú, férfi annál bunkóbb?

Figyelt kérdés
Van pár kivétel az ismerőseim közt, de sajnos azt vettem észre, hogy a helyesek, akik tudják is magukról, hogy azok, a szerénység nyomokban sem található meg bennük és visszaélnek külső tulajdonságaikkal. Most van egy fiú, aki nagyon megtetszett külsőre, bár nem ismertem őt azelőtt. Felkerestem ócska ürüggyel, elkezdtem vele beszélni napi szinten, kedves volt, de amint valahogy a fülébe jutott, hogy nem közömbös számomra, próbál játszani velem és lekezelően beszél. Mióta ilyen, nem is érdekel, de ő keres egyfolytában, hogy szórakozzon velem(most már sikertelenül természetesen). Nem ez az első eset nálam. Rossz helyen keresgélek talán?
2015. máj. 30. 16:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

kikérem magamnak :D

én helyes vagyok és kedvesebb mint akárki az életetekben,legalábbis az szoktam lenni alapból.

egyébként nők nem így vannak? amelyik kinéz valahogy,azt hiszi,már valaki lett hirtelen... kár hogy nem...:S

2015. máj. 30. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Én jártam egyébként ilyen "helyes, bunkó" pasival. Teljesen tapasztalatlan voltam, és ő kedves volt az elején, csak a kapcsolatban kezdett így viselkedni. Az oka önbizalomhiány volt. Tisztában volt azzal, hogy a külsején kívül nem nagyon tud mást nyújtani, és úgy volt vele, ha megismerem, úgyis el fogom hagyni. Úgyhogy próbálta a jégherceget játszani, mindig elérhetetlennek tűnni, hogy fenntartsa a nő "vadászösztönét", mindig küzdeni kelljen érte, mindig csak őt akarja. Szerintem sok férfi így gondolkodik, holott alapvetően ez hibás gondolkodás. A vadászösztön férfiaknál sem létező jelenség, csak belemagyarázzák azok, akik megunták a párkapcsolatukat és félrelépnek, ugyanakkor egy nőnek nem arra van szüksége, hogy folyton egy helyben toporogjon és minden nap újra küzdenie kelljen a férfiért, hanem a párkapcsolat nyújtotta biztonságra. Amint kiismertem, léptem is persze, és később nagy ívben elkerültem az ilyen üresfejű macsókat. Ez lehet az oka annak, hogy sok jó pasi (vagy nő) állandóan egyedülálló. (A következő kapcsolatai is ugyanúgy végződtek.) Tapasztalataim szerint azok a férfiak, akik amellett, hogy jól néznek ki, emberileg is értékesek, nem szokták játszani ezt a bunkózós játékot. Ők képesek normális párkapcsolatra, csak hozzájuk már eleve szkeptikusan állnak a nők, mert "túl szép, hogy igaz legyen".
2015. máj. 30. 18:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem. A két leggyönyörűbb fiú a világon, akit ismerek (2 szerelmem) a legbecsületesebb, legmélyebb érzésű fiúk a világon.

Zavarja is őket a dicséret.

2015. jún. 16. 02:07
 14/16 anonim ***** válasza:

" Mióta ilyen nem is válaszolok a hívásaira."

Hanem itt kérdezgeted, hátha kapsz olyan kapaszkodót, ami igazolja, miért is fogsz mégis lefeküdni vele.

Nem az zavar, hogy bunkó lett, hanem az, hogy felfogtad, hogy jó eséllyel egy numerára kellenél. Igy már nem annyira deal sámodra az üzlet.

2015. jún. 16. 02:33
 15/16 anonim ***** válasza:
39%

"Amint kiismertem, léptem is persze, és később nagy ívben elkerültem az ilyen üresfejű macsókat."

Nyilván te léptél, a keserű megfogalmazásból is ez derül ki. :D:D

2015. jún. 16. 02:36
 16/16 anonim ***** válasza:

"Nyilván te léptél, a keserű megfogalmazásból is ez derül ki. :D:D"

Szegény pára, aki azt gondolja, legalább a sorok között tud olvasni, de még azt sem..:) Valóban keserű a leírásom, mert nagyon nehezen szabadultam a kapcsolatból, évekig zaklatott a szerelmével. Tudom, számodra ez nehezen emészthető, mert önszántadból nem hagytál volna el egy ilyen "szuper" pasit..nem? Mi másért tartanád ennyire ellenállhatatlannak, hacsak nem magadból indulsz ki? Olyan naiv a kis agyacskád, hogy te komolyan elhiszed az ilyen mentalitású férfiaknak, hogy ők dobják ki a barátnőjüket? Neked ezt szokták mesélni..? Elhiszem, hogy számodra ők istenek, akikre hasonlítani akarsz, vagy titkolt homoszexuálisként ők testesítik meg az ideálodat, ennek tudom be, hogy elfogult érzelmeiddel minden olyan megnyilvánulást támadsz, ami ellentmond a róluk kialakított eszményképednek. Talán egyszer képes leszel a valóság feldolgozására, vagyis arra, hogy ezek a férfiak/nők alkalmatlanok a párkapcsolatra, gyakran hagyják el őket a partnereik, amit ők macsó képük fenntartása érdekében úgy állítanak be, mintha saját döntésük lett volna. Legalább gondolkozz, mielőtt széles körben kezded osztani az észt paranoid nézeteid alapján..

2015. jún. 16. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!