Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frusztrál, hogy csak meg akarnak d. gni?
21 N vagyok, és az a problémám, hogy a férfi ismerőseim nagy része nyilvánvalóan meg akar dugni. Már annyira zavar, hogy van akivel régen jóban voltam, de mostanság inkább nem is beszélek és találkozom vele, mert rosszul esik a tudat, hogy azert kedveskedik, mert reméli hogy előbb utóbb megkap.
Igazából átlagos nőnek tartom magam, így persze, valamilyen szinten jót tesz az önbizalmamnak. De közben mégsem, mert úgy érzemcsak a külsőmben látnak értékét, a belsőmben nem. Ennek fényében igényt nem is érzek rá, hogy érzelem mentes kefélésbe belemenjek bárkivel is.
Hogyan lépjek ki ebből? Úgy érzem már túlságosan ez határozza meg a mindennapjaimat.
Szerintem tartsd velük a kapcsolatot, majd ha szóba kerül a dolog, mondd ki határozottan, hogy "nem". Így csak bujkálni fogsz az ismerősöd elől.
Én általában kedves vagyok mindenkihez, rólam is gondolhatnának ilyeneket. Szóval tudni kell, nem feltétlen azért kedvesek, csak úgy.
Ezt te átgondoltad?
Miből gondolod, hogy csak lefektetni akarnak, s a belsődben nem látnak értéket? Ez mégis milyen önbizalomhiányos idétlen hozzáállás?
Meg attól még, hogy a fiú/férfi ismerőseid kedvelnek.. ha csinos lány vagy, miért ne vonzódhatnának hozzád? Miért kellene aszexuálisnak lenniük?
Nem frusztal.
ha igy van akkor csak nem kerem koszi.
Vagy igen ha ugy van .de nem zavar
Ez előítéletesen hangzik. Persze csak látatlanban gondolom, de kb. bármelyik nővel bármilyen kedves vagyok, ő rám foghatja, hogy csak meg akarom dönteni. Most akkor ki gondol kit csak húsnak?
Végülis ki van lealacsonyítva, a nő aki úgy érzi csak megdugni akarják a férfi ismerősei, vagy a férfi ismerősök akiket így beskatulyáznak?
Nemtom, csak ötletelek. Én.. én nem tudom, személy szerint nem szeretnék minden nőt megdönteni, ugyanakkor igen, ha valaki vonzó nekem meg nincs párom, nos erre van az a kifejezés, hogy nem dobnám ki az ágyamból xy-t. Deee ez nem azt jelenti, hogy ha beszélek vele akkor csak lyukakat és melleket látnék rajta.. nem tudom, annyira ez sem egyszerű téma ráadásul minden ember eltérő. Ezenfelül a modern társadalom nem éppen jó hatással van az emberekre, egyik nem képviselőire sem.. ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!