Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért gondolják úgy h a kockáknak szükséges nő?
Figyelt kérdés
Csak azért mert ha ez kiderül egyből jön a mér nincs nőd kérdés. De érdekes csak a kockáknál !
Az alkeszeknél v a heroin függőknél miért nem fontos ez ?
V mért nem inkább egy versace cipő kéne nekik v egy hugo boss ing ?
Most mért egy nőt akartok "eladni" olyanoknak akik valszeg eddig is megvoltak nélküle ?
Egyszerűen úgy éreztem, mintha azt akarnák, hogy kimondjam, hogy "nem kellek senkinek".
2015. máj. 29. 19:41
2/25 anonim válasza:
Hogy ne tűnjenek olyan nyomiknak. :D Nem kedvelem a kockákat! Sem nőben, sem srácban!
2015. máj. 29. 19:43
3/25 anonim válasza:
Engem már maga a kérdés is irritál. Egyáltalán mit értesz az alatt, hogy "kocka"? Aki a munkája vagy a hobbija miatt gyakran ül gép előtt? És milyen jogon hasonlítod őket a heroinfüggőkhöz? És miért gondolod, hogy nincs barátjuk/barátnőjük? Vagy hogy ha épp nincs is, megvannak/voltak nélküle?
2015. máj. 29. 19:47
4/25 A kérdező kommentje:
2-es én meg magadfajta hitterítőket nem.
3-as itt én kérdezek, de kösz h minden kérdésemre kiírtál még egy kérdést.
2015. máj. 29. 19:50
5/25 anonim válasza:
Leszarom, mit gondolsz. Nem hittérítő vagyok, csak felvilágosító. A kettő más.
2015. máj. 29. 19:53
6/25 anonim válasza:
Szexelni mindenkinek kell.
2015. máj. 29. 19:56
7/25 anonim válasza:
6: Ez hülyeség, dehogy kell. Többek között erre is teremtette az isten/evolúcó a KEZET :D
2015. máj. 29. 20:03
8/25 anonim válasza:
"itt én kérdezek, de kösz h minden kérdésemre kiírtál még egy kérdést."
Igen, mert végtelenül leegyszerűsíted az életet a "nők - kockaság - versace cipő" szentháromságra, aztán értelmes választ vársz erre a sületlenségre.
2015. máj. 29. 20:14
9/25 anonim válasza:
Ezt nem csak a kockáktól kérdezik, hanem kompletten mindenkitől, aki egyedülálló. Egyébként baromi zavaró, ha minden ismerős, akibe belebotlok, megkérdezi, s ez naponta vagy nyolcszor megtörténik.
2015. máj. 29. 20:20
10/25 anonim válasza:
Másokat is cseszegetnek, nem csak a kockákat, ha éppen nem úgy alakul az élete, ahogy mások gondolják, hogy alakulnia kellene. Egyébként miért pont nektek ne kéne? Neked talán nem kell, de azért Bill Gatesnek is van felesége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!