Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez? Mi változott? 21N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mi változott? 21N

Figyelt kérdés

Kb 14 éves koromtól az utóbbi fél évvel ezelőttig bárkit ha "kiszemeltem", meg is kaptam. Sosem utasított vissza egy srác sem. Nem kaptam negatív jelzőt, nem volt bizonytalanság,, egyszerűen éreztem, hogy kellek és mindig a másik fél volt, aki tepert aztán ha szakítottunk ők bánták inkább és próbáltak visszakapni. Október óta viszont folyamatosan "nem kellek". Jónéhány sráccal randiztam és többnyire két verzió volt. Vagy kiderült a sráctól, hogy nem normális, vagy ha normális volt, egyszerűen nem érdekeltem és nem volt következő randi.

Nem értem miért, mert szerintem szellemileg és érzelmileg is nagyon sokat fejlődtem az utóbbi évben. Illetve külsőmet tekintve is sokat változtam jó irányba.

Ismerkedtem neten, randiztam újonnan megismert srácokkal, többnyire mindig ők kezdeményezték a randit, és mégis azzal szembesülök, hogy egyik sem vesz komolyan, maximum megd*gni akarnak. Pedig kifejezetten szolidan öltözködöm, mindenkivel el tudok beszélgetni, közvetlen vagyok és empatikus.

Mi lehet a baj?

2015. máj. 28. 18:34
1 2
 11/17 To7ka ***** válasza:

Ez elég egyszerű, ez a srác (korát nem tudjuk) kegyetlenül gyerekes. Jól indult valami, utána nem tudta az egészet hova tenni. Nem tűnsz irányító típusnak, na ez a srác se. Így ahogy a haverjaival ökörködni szokott, gondolta majd úgy viselkedik veled is, mert ennyit tud. Nem kell túlmisztifikálni, határozottabb, jó kiállású srácokat keress, vagy kicsit viseld Te a nadrágot, és irányítsd az elejét legalább... Az első rossz szavánál tedd helyre, ne vicceld el, akkor azt hiheti, hogy nálad ez rendben van, csinálhatja ami neki kényelmes.

De hey, örülj neki! Legalább egész hamar rájöttél, mire képes:)

2015. máj. 28. 19:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem mások a többi nagyon sok ember változott leginkább hanem te magad.
2015. máj. 28. 19:51
 13/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy én változtam, épp ezért nem értem. Régen borzasztó volt a személyiségem, mégis vonzottam a pasikat. Most, hogy folyamatosan fejlesztem magam és tudatos vagyok, senkinek sem kellek.
2015. máj. 28. 20:02
 14/17 Estienne ***** válasza:

Mert egy értelmes egyéniségnek nehezebb pasit találnia mint egy buta libának? Lehet olyanokkal futottál össze, akiknek egyszerű csaj kell mint egy faék és nem tudnak mit kezdeni egy értelmesebb csajjal?

De csak tippelek...

2015. máj. 28. 20:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Mert megváltoztak az igényeid is, lehet h rosszabb lehet h jobb irányba.

De lehet h eddig még lazább voltál most meg már törtető.

De lehet h csak rossz emberek rossz helyen, vagy mégsem fejlődtél mindenben és nem veszed észre a másikat.

szóval csak azt tudjuk írni h talán, meg lehet

2015. máj. 28. 20:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nekem feláll a hátamon a szőr egy olyan csajtól aki folyamatosan magát fényezi és teljesen kiborul, ha visszautasítják.
2015. máj. 28. 20:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet nincs semmi baj, csak ilyeneket fogtál ki. Amíg borzasztó volt a személyiséged kevésbé jellemes embereket találtál, de lehet ez téged nem zavart. Most, hogy fejlesztettél magadon, már lehet észreveszed az emberek jellemének hibáit és kifogásolod is azokat.

Igen, ez így megy sajnos, nagyon sokan csak meg akarnak dugni minél előbb.

A személyiséged szimpatikusnak tűnik, értelmesnek tűnsz. Ez a srác lehet, hogy kedvel és csak azért piszkált, kötött bele mindenbe, mert nem tudta mit csináljon. Lehet egyáltalán nem akart bántani, csak nem gondolta, hogy neked ez ennyire rosszul esik.

Sokat számít, hogy milyen pasikkal próbáltál ismerkedni és hol. Mert lehetséges, hogy nem véletlenül vonzod be ezt a típust. Bár az is tény, hogy az ilyen típusú pasiból sok van és általában ezek legyeskednek a nők körül, a nők meg ezeket veszik észre és ezekért vannak oda. A rendes pasik talán a perifériás látásotokoton túl van :)

Bár az is lehet, hogy ez akiről írtál, lehet ez is rendes, csak éppen össze vissza beszélt :)

2015. máj. 30. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!