Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mi változott? 21N
Kb 14 éves koromtól az utóbbi fél évvel ezelőttig bárkit ha "kiszemeltem", meg is kaptam. Sosem utasított vissza egy srác sem. Nem kaptam negatív jelzőt, nem volt bizonytalanság,, egyszerűen éreztem, hogy kellek és mindig a másik fél volt, aki tepert aztán ha szakítottunk ők bánták inkább és próbáltak visszakapni. Október óta viszont folyamatosan "nem kellek". Jónéhány sráccal randiztam és többnyire két verzió volt. Vagy kiderült a sráctól, hogy nem normális, vagy ha normális volt, egyszerűen nem érdekeltem és nem volt következő randi.
Nem értem miért, mert szerintem szellemileg és érzelmileg is nagyon sokat fejlődtem az utóbbi évben. Illetve külsőmet tekintve is sokat változtam jó irányba.
Ismerkedtem neten, randiztam újonnan megismert srácokkal, többnyire mindig ők kezdeményezték a randit, és mégis azzal szembesülök, hogy egyik sem vesz komolyan, maximum megd*gni akarnak. Pedig kifejezetten szolidan öltözködöm, mindenkivel el tudok beszélgetni, közvetlen vagyok és empatikus.
Mi lehet a baj?
Talán a személyiségedben lehet valami ami tiniként még szimpatikus volt, de huszonévesen már taszító.
Erre így nem tudunk válaszolni, legfeljebb az tudna aki randizott innen veled.
Lehet pont ezért, mert megkaptál mindenkit, és része maradt az egyéniségednek, hogy ezt valamilyen szinten elvárod. Ez meg már átmegy az egoizmusba, és elég visszataszító személyiségjegy. Mindkét félnek tennie kell a másikért, ha azt várod, hogy érted küzdjenek, teperjenek, akkor érettebb pasiknál ez lesz az eredménye:)
Én is felálltam a hetekben egy randiról, ahol várta a lány a csodálást.. Csinos, nem buta, én csak du.gni nem akartam, ő meg míg online pörgött és oda-vissza volt, úgy gondolta azzal, hogy elhívtam találkozni már letudta az ő részét, most dolgozzak én. Ez így nem normális, érdektelenné válok, kölcsönös dolog legyen az ismerkedés is, ne kéretés..:)
Ezek csak tippek, nem ismerlek. Érdemes lehet a személyiségeden kicsit elgondolkozni, ha ennyi rossz tapasztalatod van. Segíthet!
Pl a mai.
Néhány napja randiztunk először, akkor nagyon jó volt minden. Figyelmes a srác, udvarias, értelmes. Az utóbbi két napban is folyamatosan kerestük egymást, vártuk a következő találkát. Ma újra randiztunk, és a tali első percétől kezdve minden szavam a belekötött és vagy azt éreztette, hogy hülye/buta/unalmas vagyok, vagy azért piszkált mert inkább meg sem szólaltam úgy fel óra után. Az elején még próbáltam elviccelni, aztán már nem ment. A végén mondtam neki, hogy úgy érzem nem is vagyok neki szimpatikus, így nem értem egyáltalán miért időzik velem, és főleg miért fogja meg a kezem és csókol meg.. Másrészt én ennél csak "rosszabb" vagyok mert a visszajelzései miatt akaratlanul is visszafogtam magam és nem tudtam önmagam lenni. Erre nézett rám értetlenül és mondta, hogy pedig nem így van... De itt már potyogtak a könnyeim így inkább felálltam és eljöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!