Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki érzi úgy, hogy soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érzi úgy, hogy soha nem fogja megtalálni a párját? Miért?

Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 15:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%
24 évesen azt hittem, megtaláltam az igazit. Akit testestül-lelkestül szerettem. De kifordult magából, és itt vagyok 27évesen, megtörten, és azt gondolom, sose találok rá a szerelemre...
2015. máj. 29. 00:19
 22/24 anonim ***** válasza:
75%
Én soha nem találtam meg igazán,kevés sz ilyen elvárás!
2015. máj. 29. 07:46
 23/24 anonim ***** válasza:

Eddig 4 volt.

Első : Szép kislány volt, serdülőkorában ismertem meg. Szerelem első látásra. De nem vállaltam az érzelmeimet. Amikor ő kezdeményezett akkor is elutasítottam. Karrierizmusból, mivel a főnököm lánya volt.

Második : Egy vidéki kislány volt. Nagyon szép testtel. Belehabarodtam. 2 évig jártunk, de valamiért sose akart szexelni. Elhagytam, maradjon aggszűz.

Harmadik : Minden klappolt. Korban össze illettünk, szerettük egymást, eljegyeztük egymást. Hogy milyen az élet, egyik este amikor meg volt beszélve hogy jön, nem jött. Meghalt balesetben, vonat elé hajtott vasúti átjáróban. Összeomlottam.

Negyedik : Fél éve ismertem meg. Kedves kellemes lánynak. Aztán kiderültek róla dolgok. Biszex, már volt csajjal is. Nincs realitásérzéke, elkényeztetett egyke. Néha nem fürdik egy hétig. Azon kívül megcsalt, 3 hétig se bírta ki nélkülem, amikor a nyaralásunkra spóroltam. Azt hiszem vele sem folytatom. De inkább az egyedüllét.

2015. jún. 8. 20:53
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát mozgalmas volt az életed a nők terén akkor, van tapasztalatod is bőven, jó, rossz és tragikus (nagyon sajnálatos az ilyen) és mégis inkább az egyedül létet választod. Tanulságos.
2015. jún. 8. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!