Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érzi úgy, hogy soha nem fogja megtalálni a párját?
Miért?
Egyszer megtaláltam, majd elhagyott engem és a kislányom, 8 év után. Talán egyszer elfogad minket valaki együtt, és nem leszek kikiáltva pénzlehúzós, pótapa kereső, ingyenélő libának. De ha nem engem már az sem zavar:) Jól elvagyunk mi ketten is :)
2015. máj. 28. 17:13
Én már nem érzem, hanem tudom.
26F
2015. máj. 28. 17:22
Meg kell tanulni másban keresni a boldogságot rájöttem, mint írtam, a probálkozásaimat elutasították, faképnél hagytak, meg kellett tanulnom máshonnan kapni a boldogságot. A boldogság jöhet máshonnét is, nem csak egy társtól, ezt kell megérteni. Számos párkapcsolatban nem boldogok az emberek, a házasságban meg pláne. Az érzés elmúlik pár év alatt és csak a kényszer miatt élnek az emberek együtt többnyire.
2015. máj. 28. 17:30
2015. máj. 28. 18:15
Jelen.
Mert mindig rendes korrekt voltam a másik féléhez.
Normális, humoros, kellőképp komoly, segítőkész vagyok és ez nem nagyon jön be mostanság a nőknél.
Sajnos vagyok annyira naiv, hogy minden kezdődő ismerkedésbe bele tudom magam élni egy picit, hogy milyen is leszünk együtt.
Mára rájöttem, hogy ez nagy hiba.
Le kell sz*rni mindenkit, még azt is akit meg akarsz hódítani, csak a flegma, bunkó stílus a menő.
Tisztességes úriemberek egyedül öregszenek, hát ezért.
2015. máj. 28. 18:16
Lassan én is feladom az egészet. Csak 1 komoly kapcsolatra vágyom, ahol közösen alapozzuk meg az életünk. Hiába vannak/voltak hosszabb-rövidebb kapcsolataim, nem találom az igazi PÁROM. 22/L
2015. máj. 28. 18:22
Én, randa vagyok és töketlen:)
2015. máj. 28. 18:28
Nem nagyon találkozom lányokkal, és ha igen, akkor se merek velük beszélgetni. Mindig úgy csinálok, mintha egyáltalán nem érdekelnének, mert félek tőlük.
2015. máj. 28. 19:48
Hát nem tudom. 3 normális hosszabb kapcsolatom volt mióta az utolsó 27 éves koromban véget ért azóta semmi nem jön össze.
Ennek 3 éve most 30 vagyok, és egyszerűen senkinek nem kellek, lehet h megcsúfúltam túlzottan.
De a nők is változhattak.
Vagy az egyik exem rontást rakott rám.
De már k**úrvára unom, hogy hiába próbálkozok mindeki eluasít.
2015. máj. 28. 20:16
Nekem sem lesz soha párom, hiszen annyira ocsmány kinézetem van, hogy soha egy lánynak sem fogok bejönni. Rengeteget próbálkoztam már, de 28 évesen még egy randi sem jött össze.
2015. máj. 28. 21:01
Kapcsolódó kérdések: