Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy feltűnően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy feltűnően jó pasik / nők egyedül vannak régóta?

Figyelt kérdés
persze tudom, ez igy nem túl konkrét. Mégis... van pl. egy lány, buliban mindenhol rengeteg fiú barátja van. Rohadt jól is néz ki. Mégis egyedül van elég régóta! Ez hogy lehet?
2015. máj. 28. 01:18
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
#10: Nemtudom, én igazából mindig kevesebbnek éreztem magam emiatt, vágytam arra, hogy olyan legyek, mint a többi lány. Nem is nagyon vannak lány barátaim, nincs túlsok közös témánk. Úgy érzem, ha olyan lettem volna, mint ôk, könnyebb lett volna minden, ellennék a Szürke ötven árnyalata címû könyvvel és a pasimmal. De sajnos nem. Sokkal jobban beindít, ha a srác shotgunnal szép headshotokat lô. (Mondtam, hogy ôrûlt vagyok) :D
2015. máj. 28. 02:07
 12/21 anonim ***** válasza:

Van egy barátnőm. Annyira szép, jó humorú, kedves...

És erről fogalma sem volt. Minden apró testi hibáját felnagyitotta, meg volt róla győződve, hogy ő egy félcgány gebe, fosszínű szemekkel.

Kollégiumban volt a szobatársam, és mindkettőnk biztos volt benne, hogy a másik az "ocsmány barátnő" elven barátkozik.

Nekem diétázni kellett, hogy tartsam a formám, ő éjfélkor betolhatott egy raklap csokit, semmi nem látszott rajta.

Ha napoztunk, 10perc alatt szép színt kapott, én odakozmáltam.

Gyönyörű, hosszú haja volt mindig. Ha én megnovesztem úgy nézek ki, mint egy spániel.

18 évesen jutott el pszihológushoz. Mióta terápiára jár, egy kicsit jobb neki. De pont a múlt hónapban adta elő, hogy irigyli a széles csípőm, amitől akkora a s..gem mint az ólajtó, mert az olyan nőies. Holott én nagyon aránytalannak érzem.

2015. máj. 28. 04:51
 13/21 anonim ***** válasza:
11es mond már meg légyszi akkor hogy lehet hogy a nők seggnek néznek, mikor kiderül hogy nem minden hétvégén vagyok seggreszek és nem szivom szét az agyam, helyette filmet nézek netán War Thunderre l vagy APB Reloaded-el játszok, innentől kezdve mintha elvágták volna a vezetéket. ...(Mint a Matrixba :D) ez miért van?
2015. máj. 28. 05:21
 14/21 anonim ***** válasza:

12-essel egyetértek. Rengeteg tényleg szép lány van, aki messze nem elégedett magával, és csúnyának hiszik magukat.

Engem pl. sokan egy helyes srácnak tartanak, aki kényesen ügyel a külsejére. Magas vagyok, drága cuccokban járok, szinte mindent megengedhetek magamnak. Mégis mindenhol van vmi a testemen, vagy a lelkemben, amit nem fogadok el, ahogy van, szinte mindenen változtatnék.. emiatt önbizalomhiányos is vagyok. Mondanom sem kell, nem volt még bnőm, pedig 21 vagyok..

2015. máj. 28. 05:57
 15/21 Mumusan ***** válasza:

11: Átérzem. Én is fiúnak készültem, de lány lettem. Egy szem barátnőm volt életemben, de szabadidőnkben mindketten a fiúkkal fociztunk, vagy action man figurákkal játszottunk :) Ma is szívesebben vagyok Férfiak között mert kevés a téma a nőkkel. Szeretek WOW-ozni, íjászkodom, megveszek a motorokért.

Nem tudnék egész nap a sminkelésről dumálni, meg a szappanoperákról.

14: Fogadd el magad. Vagy szabasd át. De ha azt mondják a csajok hogy helyes vagy, akkor az úgy is van. Nem kell minden testrészednek tökéletesnek lennie. Ez vagy te, és így vagy jó. Ennyi.

2015. máj. 28. 08:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezek a lányok valógatósak!
2015. máj. 28. 08:06
 17/21 anonim ***** válasza:

Én személy szerint azért, mert tartós kapcsolatban vagyok a szabadsággal. Nem szeretnék még elköteleződni egy nő iránt sem. ÉLNI szeretnék. És nem, ezt nem úgy kell érteni, mint azt manapság használják. Nem minden nőt megkapni meg hasonló... Közel sem. Nem vagyok ilyen.

Most még csak nyitva tartom a szemem, és ismerkedem. Sajnos elég magasak az elvárásaim és nagyon nehezen találok megfelelő partnert számomra. (Nem egy bombanőt keresek) A legértékesebb, és legtökéletesebb nőt keresem számomra!

22/F

2015. máj. 28. 09:44
 18/21 anonim ***** válasza:

#1-es hozzászólót kiegészíteném még ezekkel:

— senki nem mer náluk komoly szándékkal kezdeményezni, mert félnek a próbálkozók, hogy esélyük sem lenne náluk

— ki akarja élvezi az egyedüllét pozitív oldalát, úgymint függetlenség, szabadidő tetszőleges beosztása

— többre tartja a hobbiját/iskoláját/munkáját/családját/barátait, mint egy párkapcsolatot

— nem érzi magát érettnek egy kapcsolatra vagy a korábbi csalódások miatt képtelen közel engedni valakit magához

— a haverjai/barátnői véleményére alapoz, és százból száz jelentkezőnek sem ad esélyt

2015. máj. 28. 10:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Jav.: élvezni*
2015. máj. 28. 10:27
 20/21 anonim válasza:
13-as: Szerintem a "gamer" fogalom a mai napig sok emberben, legfőképp lányokban egy igénytelen, nagyon kocka emer fogalmát kelti, ami egyébként nem igaz. Az is ugyanilyen tévhit, hogy soha sehova nem mennek, és nincs igényük társadalmi interakcikra. Egy kezemen meg tudnám számolni hány sráccal találkoztam eddig, akik valóban ilyenek, és chipset zabálnak egész nap. E
2015. máj. 28. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!