Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy feltűnően jó pasik / nők egyedül
vannak régóta?
Rengeteg oka lehet.
Néhány példa:
- szerelmes valaki másba, akivel nem jön össze a dolog
- nem akar kapcsolatot
- egyik általa ismert pasi iránt sem érez semmi átütőt, ami elég lenne egy kapcsolathoz
- túlzottan válogat
- nincs túl az exén
- szexuális
- olyan élethelyzetben van, hogy nem fér bele most éppen egy kapcsolat
etc.
2015. máj. 28. 01:22
-Élvezik, hogy így több emberrel is flörtölhetnek.
-szexkapcsolatban, barátság extrákkal kapcsolatban vannak benne
-az egy éjszakás kalandokat szeretik.
L20
2015. máj. 28. 01:22
Én két fiút ismerek, akik nekem tetszettek, de nem akartak kapcsolatot. A haverjaikat faggattam, hogy miért és azt mondták, hogy válogatósak. Nem szépség terén, hanem inkább normális lányokat keresnek. Félnek, hogy féltékeny, idegesítő csajt fognak ki, akik megpróbálnak parancsolgatni nekik, nem bíznak a nőkben. Én nem ilyen vagyok, de sajnos nem adtak esélyt, hogy bizonyítsak... :(
2015. máj. 28. 01:23
Én is ezt kérdem magamtól minden nap...
El ne hidd! :D
2015. máj. 28. 01:29
(aszexuálisat akartam írni, csak lemaradt az "a" az elejéről, bocsánat)
2015. máj. 28. 01:30
Van egy olyan érzésem, hogy az a rengeteg fiú barátja mind ezen állapot ellen próbál küzdeni úgy, hogy vért izzad bele.
Gondoltam, csak szólok.
2015. máj. 28. 01:35
7/21 anonim válasza:
Sajnos helyettük nem tudok beszélni, viszont hallottak alapján nagyon jó csajnak számítok, úgyhogy úgy döntöttem leírom én mire vágyom. Biztos hallottál már Barney Stinson skálájáról. Na, én valahol a crazy tetején helyezkedem el. Annak ellenére, hogy kifejezetten követem a divatot, járok bulizni, nagy gamer lány vagyok. Egy olyan srácot keresek, akivel egész nap nyomhatnám a Killing Floors 2-t, vagy a GTA5-öt, aztán leinnánk magunkat, és szexelnénk egy hatalmasat. Ezen felül a 24/7 legyünk együtt dologra sem vágyom. Na most ezzel az a baj, hogy ilyen srácot nehéz találni, illetve engem a kigyúrt izomagyak találnal meg mindig, vagy a kis díszb*zik.
2015. máj. 28. 01:36
#7: túl jól hangzik ahhoz, hogy létezzél.
2015. máj. 28. 01:37
9/21 anonim válasza:
#8: Nem tudom melyik része fogott meg, ami miatt nem létezhetnék. :) Minden ember más és más, én hiú, lányos külsôbe ragadt fiû lettem. :P
2015. máj. 28. 01:45
#9:
Nézzük csak: amolyan kockaféle vagy, de van normális oldalad is, feltehetőleg még nőnek is nézel ki, van igényed a másikra több szempontból is, de azért nem akaszkodnál folyton a nyakára, ez összességében miért nem túl jó a létezéshez? :D
2015. máj. 28. 01:57
Kapcsolódó kérdések: