Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem szép az arcom, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szép az arcom, nem tudom kompenzálni semmivel és nem érek annyit a férfiak szemében?

Figyelt kérdés
Ez a tapasztalatom. Dolgozhatok akármennyit a többi részemen, lehetek akármilyen csinos, lehetek akármilyen kedves, házias, törődő, akkor is csak átnéznek rajtam és nem tekintenek nőnek.
2015. máj. 27. 02:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy kép sokat segítene pedig! Viszont ahogy egy korábbi írta! Tuti udvarolgatnak neked, csak azok nem a trendi 10/10 es pasik! Te meg nem adod lejjebb az igényeidet.
2015. máj. 27. 09:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, szegény tényleg nagyon csúnya, de ritka aranyos, nagyon-nagyon okos, tényleg! Évek óta nincs párja, 35 éves, letett a gyerekvállalásról, nagyon szomorú látni.
2015. máj. 27. 09:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem udvarolgat senki, még odajönni sem szoktak. Hiába adnék le az "elvárásaimból", ha igazából nincs is kivel szemben elvárnom semmit.
2015. máj. 27. 10:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, ha ugyanezt a kérdést egy pasi írja ki, már jön is a csorda, és kórusban szidják a gonosz női nemet, akiknek semmi nem elég jó, és brühühü...Ilyen kérdéseknél meg mi van? Síri csend..Fáj talán beismerni, hogy az előnyös szép külső nem csak a nőknek, hanem férfiaknak is fontos, és igen is lányok szenvedhetnek attól, hogy nem kellenek a másik nemnek...
2015. máj. 27. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:

akkor azt kell mondjam nem az arcoddal van baj…

a kisugárzásoddal hamarabb

2015. máj. 27. 21:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértelek, én sem vagyok egy tökéletes pasi mégis "csapja a szelet" nekem egy lány akinek nem túl szép az arca. És márcsak ez alapján se néztem meg a testét, hogy tetszik e. Pedig úgy gondolom hogy kivételesen aranyos lány és megbecsülne engem, mégsem akarom mégegyszer azt kapni a képembe folyamatosan hogy "miért jársz egy ilyen lánnyal?" Mert egyszer beleszerettem neten egy csajba akiről kiderült hogy az arca nemépp a legtökéletesebb de a teste nagyonjó volt úgyhogy jártunk. Igazából amit tudok tanácsolni, ha a fogaid nem szépek csináltass fogszabályzót (akárhány éves vagy szerintem lehet, és inkább fél évig legyen rajta mint egész életedre csúnya maradjon) Nézd meg az arcod többi részét min tudnál javítni, nincs e túlságosan kiszedve a szemöldököd, nem e túl sűrű a szemöldököd, elég jó e a sminked stb. Ezeket azért mondom mert viszonylag gyorsan ki lehet ezeket javítani és utánna jöhet a hosszabb része a dolognak a testépítés. Nézz utánna ezeknek a fitness csajonak mit csinálnak hogy ilyen testük legyen és ahogy egy általam kedvelt személy szokta mondani "whatever it takes" vagyis akármibe kerül csináld meg. Ha minden nap ugyanazt kell enned csináld meg. A szépségért meg kell szenvedni. Hidd el ha szépek a fogaid és mindent kihoztál az arcodból és a testedből, nincs az az isten hogy ne legyél és 7-8 / 10 es csaj. Az a minimum.
2015. jún. 16. 17:23
 17/17 juliannas válasza:

Ne az èrdekeljen milyen leszel a fèrfiak szemèbe . figyelj ha szègyeled magad akkor legyen saját magadra időd ès ted rendbe magad nem muszály huha bomba nőnek lenni Csinálj egy szèp mosolyt a fèrfiaknak ès rögtön megismernek milyen vagy . Ne èrdekeljen más vèlemènye ha te magad èrzed csunya vagy akkor tegyèl ellene

Ès rem nincs harag.

2016. márc. 21. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!