Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most őszintén, lehet nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén, lehet nekem szép barátnőm, ha nem vagyok legalább középvezető?

Figyelt kérdés
Nyilván olyan esetben értem mikor a férfi még középkorú kezd lenni. Olyan harminc éves korára mondjuk.
2015. máj. 22. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha magas vagy és tini srác vékonyságú akkor lehet így is!
2015. máj. 22. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Most őszintén? Ez nálatok olyan kaliberű probléma, mint pl. hogy a nőknek a méret a lényeg. Van, akinek igen, a többségnek (a normálisabb oldalnak) nem. Távolról sem ismeritek a nőket, ha ilyen kérdések megfogalmazódnak bennetek. (Vagy csak egy speciális réteget, pl. 20-22 éves x főiskolára járó y helyen szórakozó z/zs/w paraméterű nők igényei.) Középvezetőket nem ismerek, de az összes barátomnak szép barátnője van. Persze a szép mindenkinek más. 30N
2015. máj. 22. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
43%

Most őszintén: mi köze a munkabeosztásodnak ahhoz, hogy milyen barátnőd lesz, vagy éppen kibe leszel szerelmes?

Ha pénzes plázacicát keresel, akkor annak biztosan fog számítani a beosztás, de ez sem biztos!

Ismerkedj, szórakozz és lesz barátnőd!

A szépség pedig relatív, a pénz pedig nem minden!

Ha a csaj szívből szeret téged, akkor az sem fogja érdekelni, hogy milyen beosztásod van, mert TÉGED SZERET, és nem a munkádat!

2015. máj. 22. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha sekélyes ribit akarsz, akkor nem.

Ha normális nőt, akkor igen.

2015. máj. 22. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire vagy jóképű a nők szemében.Ha annak születtél,akkor bármit csinálhatsz igazából,úgyis kelleni fogsz nekik,ha nem,akkor meg hagyd a fenébe az egészet,úgyis csak megaláznak,kinevetnek,és ez sajnálatosan tapasztalatból írom.
2015. máj. 22. 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy középvezető vagy-e, hanem hogy fenn tudsz-e tartani a neked tetsző nőknek elfogadható életszínvonalat, vagyis megvan-e hozzá az anyagi háttered és a társadalmi megbecsültséged.

Egyénenként változó, hogy ki mit vár el a másiktól ilyen téren, és jobb esetben magától is elvárja ugyanazt.

2015. máj. 27. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!