Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen nő? Pozitívan állok a témához, de valamelyest kétlem, gondoltam leírom ide is a "feltétellistámat", hátha kiderül, hogy velem van-e nagy gáz, vagy tényleg túlságosan ritka nőt keresek.
Olyan, aki:
-nyitott az ismerkedésre
-képes érteni a vicceket, még akkor is, ha azok gonoszkodóak
-képes visszavágni egy ilyen vicchelyzetben
-ambíciózus, nem csak olyan céljai vannak, amelyek kimerülnek a babakreálásban és gyereknevelésben
-Nem kell neki beszámolni minden egyes percemről napközben
-nem várja el, hogy minden szabad percemet vele töltsem
-de ennek ellenére örül, ha vele töltöm az időmet és megérti, ha dolgom van
-"szófosó", nem csak szavakban válaszol, hanem mondatokban
-nem az érdektelenség látszódik rajta
-sokat nevet és gyakran jókedvű, mosolygós
-nem hisztis
-nem csak a saját érdekeit figyeli
-nem piszkálja a másik embert és megértő
-segíteni, támogatni próbáló, barátságos
-ha valami problémája van, azt elmondja és megoldási javaslatokat ad
-probléma esetén sem válik ellenséggé
-A lakóhelyemhez közel lakik
-Ha probléma van, nem visítva, hanem rendes beszédhangerővel mondja el
Ezek meg már a kritikus pontok, amik végképp értetlenséget váltanak ki:
-tiszteletben tartja a magánélet kifejezést, vagyis megérti, ha nem akarom bemutatni itthon azonnal (mondjuk nem telefonálunk egymásnak este 10 után, mert ilyen erővel be is mutathatnám itthon)
-nem sértődik meg és nem tart egy baromnak, ha rákérdezek arra, van-e nemi betegsége. Tapasztalatból (már, jónéhány beszélgetés után) tudom, hogy ez valamiért megbántja a nőket, de rettenetesen. Nem teljesen tiszta, hogy miért, de jó lenne, ha valakivel nem azért szakadna meg a beszélgetés, mert erre rákérdeztem. Legtöbbször inkább nem kérdezem meg.
-nem volt laza kapcsolata vagy csak kevés. Főként a nemi betegségek miatt, és mert akkor esély van arra, hogy könnyedén elhagyhatna egy kaland kedvéért. De talán ez egy olyan feltétel, ami nem annyira fontos.
-nem akad ki, nem veszíti el az érdeklődést, ha megtudja, hogy egyetlen párkapcsolatom volt és még szűz vagyok, hanem ugyanúgy áll hozzám a továbbiakban, vagy pozitívabban. Lehet, hogy nem mondanám, de zavarna a tudat, hogy valamennyire biztosan észrevehető valami feszengés és nem értené, miért van.
Hát te beteg vagy. Gáz ez a nemi betegség fóbia.
"nem volt laza kapcsolata vagy csak kevés."
Nem csak laza kapcsolatban lehet összeszedni vmi nemi bajt...
És tényleg bunkóság erre rákérdezni.
Bizonyos kor után már senki nem fog "ugyanúgy vagy pozitívabban" hozzád állni ha kiderül, hogy nem volt még normális kapcsolatod. Főleg ha még szűz vagy. Inkább menekülnek. Hagyjuk azt, hogy egyetlen kapcsolatod volt...Akkor nem lennél szűz. És a "netes kapcsolat" nem számít kapcsolatnak.
"tiszteletben tartja a magánélet kifejezést, vagyis megérti, ha nem akarom bemutatni itthon azonnal (mondjuk nem telefonálunk egymásnak este 10 után, mert ilyen erővel be is mutathatnám itthon) "
Ha van barátnőd, akkor ő is a magánéletedhez tartozik. És mi ez a hülyeség, hogy este 10 után nincs telefonálás? Talán még a szüleiddel alszol? Vagy félsz, hogy meghallják hogy beszélsz vkivel? Esetleg jujjjj egy lánnyal? Ez általános iskola alsó tagozatában még elmegy...
Ahhoz képest amit te nyújtani tudsz egy lánynak (igen, LÁNYnak, mert a nők ha ezt végigolvassák, akkor csak röhögnek egy jót), hatalmas nagyok az elvárásaid. Előbb fel kéne nőni, csak azután keress barátnőt.
Az a gond, hogy két teljesen különböző személyiség típust próbálsz egy nőbe belehelyezni. Aki beszédes, kedves, vicces, mindig jókedvű, támogató az nehezen viseli el, hogy egyszerűen kizárod az életből magánélet szentsége címszóval. Kirekesztetnek fogja érezni magát, hogy ő nem a magánéleted része, tehát nem is szereted.
Aki pedig elviseli ezt a korlátot az nem lesz mindig jókedvű, beszédes, mert inkább a melankólikus személyiségtípusba tartozik. (én is ilyen vagyok, megértettem anno, hogy az exemnek néha magányra van szüksége, tiszteletben is tartottam, furcsa módon mégis ő viselte rosszabbul, hogy bizony akkor néha nekem is, és nem fogok csacsogni egy hét "száműzetés" után vele úgy, mintha semmi se történt volna)
A nemi betegséges kérdés érthető, de rossz a társítás. Nem csak laza kapcsolatban lehet elkapni. Volt laza kapcsolatom, semmit se kaptam el, védekeztünk, a több éves komoly kapcsolatnak pedig félév kezelés lett a vége, mert a "drága" félrement egy buliba és elfelejtett szólni róla és akkoriban gyógyszerrel védekeztem, így "telibe" talált a móka után összeszedett vacka. És elsőkörben még ő prostizott le, mert biztos félrementem, azért van bajom.
Valamint nekem a szűzzel sincs problémám, de nem kell reklámozni. Ha így kezdesz ismerkedésnél bármennyire bátor a lány ha nem ez a szexepilje lehet megijed a "feladattól". Utólag meg már ugye mindegy. Addigra meg van az érzelmi kötődés is és akár még jól is eshet ha vallomás. (volt szűz barátom aki az első után vallotta be. Éreztem, hogy kicsit esetlen, de nem gondoltam, hogy ezért, persze hízelgő volt, hogy én voltam az első neki és mivel volt tehetsége nem nagyon kellett tanítgatni, magától ráérzett pár instrukció után)
Elég fura egy lista.
Legyen szófosó, sok értelmes gondolattal, de ne akaszkodjon rád. Az aki sokat beszél, az nem az a privát szféra adó személyiség.
Nem beszélve arról, hogy ne akarjon veled tölteni minden időt, de örüljön, amikor együtt vagytok, ez meg pincsikutya mentalitás, ami egy okos nőtől távol áll.
"-nem piszkálja a másik embert és megértő "
"-ha valami problémája van, azt elmondja és megoldási javaslatokat ad"
Szerintem ez is üti egymást, hiszen mi van akkor, ha sok problémája van veled, meg az elvárásaiddal, ezeket megpróbálja veled megbeszélni, de te piszkálásnak veszed, és ebből lesz a "hiszti". Eleve hülye kifejezés a hiszti, mivel a tehetetlenség miatti düh miatt alakul ki. Tehát ha sok hisztis nővel akadt dolgod, nem feltétlen bennük van a hiba, hanem egyszerűen van akivel nem lehet emberi hangon beszélni, mert olyan ostoba. Ilyenkor, mert az észérvek nem hatnak, jön a düh, ami nőknél magas hanggal jár, és el is van könyvelve hisztinek, pedig valós probléma is lehet.
Másik.
Neki is lehetnek elvárásai, te mindnek megtudnál felelni? Nem hinném.
Ébredj fel.
Hát tanulságos kommentek voltak.
Most már csak azt nem tudom, hogyan nőjek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!