Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek, ha kiderülne, hogy a férfi, akivel ismerkedtek, valójában unalmas életet él?
Én pl azért élek unalmas életet, mert egyedül nincs kedvem programokra menni. Ha lenne kivel... az egész más tészta! Sok mindenben benne lennék.
24/F
"2 havonta 1 bulit megengedne nekem "
Te engedélyt kérsz a barátodtól, hogy bulizhass ? o.O
14-es! Sok pasi van aki még kérés nélkül sem engedi a barátnőjét. Persze, nem szó szerint, hanem csak beleszól, hogy ne menjen bulizni. Mert fél, hogy megcsalja, vagy nem tetszik neki ha iszik.
Te barlangban laksz, hogy nem találkoztál még ilyen pasikkal?
#16 érthető, de érdekes is egyben. Akik pörgősek, azt hiszik, hogy akik nem azok, azok mellett csak unatkozni lehet. Pedig nekem pl csupán partner kell hozzá és bármiben benne vagyok... nem kéne egyből leírni az embert szerintem. Biztos vagyok benne, hogy sokan vannak még így!
Pl... minek menjek egyedül fesztiválra, koncertre, színházba, stb? Az ilyen akármilyen helyekre az ember barátokkal vagy a párjával megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!