Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy selejt vagyok ha 24 éves lányként még nem volt szexuális életem?
Írtad, hogy "Szexre éhes troll" nem kell neked. Reisztrálsz egy társkeresőre. Befizetsz a prémium tagságért, hogy írhass. Kikeresel 100 nekedmegfelelő kant.
Írsz nekik, hogy szimpatikusak. Biztos lesz 1 aki megduk.
Esetleg küldesz nekem 1 képet és megírom, hajlandó vagyok-e segíteni a problémádon.
Ez egyáltalán nem hülye kérdés, ne hallgass senkire, aki piszkál!
19 évesen úgy, hogy sosem volt semmilyen kapcsolatom a másik nemmel, én is egyre többet gondolkodom ezen, illetve hogy mi lehet az oka, hogy soha senki meg se próbált közeledni hozzám. Erre sokan rávágnák, hogy biztos ronda vagyok, de tényleg nem.
Nem tudom a választ, de kicsit hasonló cipőben járva szerintem nem vagyunk selejtek, az ember boldogsága nem függhet attól, hogy a társadalom mit gondol a szexuális életéről, vagy annak a hiányáról. Az ilyesmi mindenkinek a magánügye, ha téged ez csak azért zavar, mert úgy gondolod, mások rossz véleménnyel lennének emiatt rólad, akkor ezt próbáld meg legyőzni, és felülemelkedni mások elvárásain. Senki sem lesz selejt, csak mert nem úgy éli az életét, mint a többség. Ha szeretnél szexuális életet, belső késztetésed van rá, hogy együtt legyél valakivel, és sehogy sem jön össze, nem találsz partnert/van partner, csak a szex nem megy, akkor az egészen más ügy, és érdemes lehet tanácsot kérni szakpszichológustól például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!