Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én egy selejt vagyok ha 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy selejt vagyok ha 24 éves lányként még nem volt szexuális életem?

Figyelt kérdés
Voltak párkapcsolataim, de ezekre soha nem került sor.
2015. máj. 24. 17:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
32%
Mennyi válogatós királylány van itt (kérdező + utolsó 2).
2015. máj. 24. 19:14
 22/28 anonim ***** válasza:
54%
Mennyi elutasított kissrác van itt :D
2015. máj. 24. 19:31
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem vagy selejt, illetve nem tudom,hogy az vagy e, mivel nem ismerlek, de egyébként emberre nem mondjuk, hogy selejt, max. a bűnözőkre, vagy akik ilyen zenés-táncikálós műsort vezetnek a tv-ben,illetve ezekben zsűritagok, vagy valamilyen valóság showban szerepelnek :)
2015. máj. 24. 19:38
 24/28 anonim ***** válasza:
17%
Először fel akartam ajánlani hogy megduglak de.meggondoltam
2015. máj. 24. 19:43
 25/28 anonim ***** válasza:
Olvasva kérdésed és #10-es hozzászólásod: nem, nem vagy selejt. Azt, hogy nem szexeltél szerintem több tényező határozza meg, pl: milyen fiúkat vonzasz be, akikkel amúgy az elvi lehetősége meglenne, aztán Te Magad hogyan viselkedsz, mit kommunikálsz egy olyan szituációban, amikor ez megtörténhetne. Mert mindig a két ember kommunikációjának táncában dől el minden. Én nem vagyok "szexre éhes troll", csupán egy férfi a magam személyes problémáival és kudarcaival, szívesen beszélgetek Veled erről, ha akarod.
2015. máj. 24. 21:43
 26/28 anonim ***** válasza:
43%

Írtad, hogy "Szexre éhes troll" nem kell neked. Reisztrálsz egy társkeresőre. Befizetsz a prémium tagságért, hogy írhass. Kikeresel 100 nekedmegfelelő kant.

Írsz nekik, hogy szimpatikusak. Biztos lesz 1 aki megduk.

Esetleg küldesz nekem 1 képet és megírom, hajlandó vagyok-e segíteni a problémádon.

2015. máj. 25. 02:03
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem az a selejt, aki egy ismeretlen embert annak a nemi élete alapján ítél meg!
2015. máj. 25. 19:51
 28/28 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem hülye kérdés, ne hallgass senkire, aki piszkál!

19 évesen úgy, hogy sosem volt semmilyen kapcsolatom a másik nemmel, én is egyre többet gondolkodom ezen, illetve hogy mi lehet az oka, hogy soha senki meg se próbált közeledni hozzám. Erre sokan rávágnák, hogy biztos ronda vagyok, de tényleg nem.

Nem tudom a választ, de kicsit hasonló cipőben járva szerintem nem vagyunk selejtek, az ember boldogsága nem függhet attól, hogy a társadalom mit gondol a szexuális életéről, vagy annak a hiányáról. Az ilyesmi mindenkinek a magánügye, ha téged ez csak azért zavar, mert úgy gondolod, mások rossz véleménnyel lennének emiatt rólad, akkor ezt próbáld meg legyőzni, és felülemelkedni mások elvárásain. Senki sem lesz selejt, csak mert nem úgy éli az életét, mint a többség. Ha szeretnél szexuális életet, belső késztetésed van rá, hogy együtt legyél valakivel, és sehogy sem jön össze, nem találsz partnert/van partner, csak a szex nem megy, akkor az egészen más ügy, és érdemes lehet tanácsot kérni szakpszichológustól például.

2015. máj. 27. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!