Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy párkapcsolati szorongás?
Arra gondolok, hogy megismersz egy lány/fiút és úgy alakulnak a dolgok, hogy több is lenne belőle, mint egy barátság, de miután össze jöttök, egy idő után feszélyezve érzed magad miatta és vissza akarod csinálni az egészet, mondván jobb volt szingliként?
Vagy az elején ez normális dolog, csak én nem vártam eleget?
Meg az is megfordult a fejemben, hogy nem -e meleg vagyok amiért még se akarom ezt a kapcsolatot, mert az ellenkező nemből való :'D.
Többször is megfordult utána a fejemben, miután szakítottam, hogy de ezt miért kellett nekem...vagy, hogy simán belekezdenék egy új kapcsolatba és az tutifix-ra működne...de aztán várok egy kicsit és utána is belegondolok a helyzetbe, és akkor meg már az jár a fejemben, hogy: +nem, én ezt nem akarom, ha az előző kapcsolatomban is megvolt az érzés, hogy nem akarok találkozni vele és senkit nem akarok, akkor ez se működne".
Mondjuk most alapból olyan időszakom van, hogy nem mindig vagyok a toppon, de kb 1 éve is majdnem ugyan ez volt a helyzet és akkor nem voltak problémáim.
Szóval megfordult a fejemben, hogy nem -e valami szorongás. Avagy szimplán csak még nem tartok ott, hogy nekem feltétlen kell valaki, nem volt a megfelelő.
18/l
Neked még nem való egy komoly kapcsolat, szakíts! Tarts pasiből és nőből is szexkapcsolatot, és tapasztalj és utána dönts! A pasi szeretpre jelentkezem! :)
22/F
Nos, ez nem túl sok információ, de megpróbálok hasznos dolgokat írni.
Nem mindegy, mennyi idő után jöttél össze ezekkel a fiúkkal. Hagyni kell időt, hogy megismerhessétek egymást, nem pedig 1-2 hét, pár randi után már azt mondani, együtt vagytok. Lehet, hogy ez feszélyezhetett téged.
Vagy egyszerűen ahogy jobban megismerted őket, rájöttél, nem ők kellenek neked.
Vagy amit elég esélyesnek tartok, kötődési fóbiád van, nem mered elengedni magad egy kapcsolatban. Vagy ahogy már korábban is írták, egyszerűen még nem értél meg rá érzelmileg, jobban vonz a szabadság, mint a hosszútávú, komoly érzelmek. Bár akkor meg nem világos, miért indulnak el ezek az ismerkedések, kapcsolatok.
Szóval én erre a kötődéstől való félelemre gondolok. Ez sok minden miatt lehetséges, valami korábbi trauma, legyen az szülők válása, csúnya szakítás, elhagyás, vagy alacsony önbizalom, bizonytalan énkép. De nincs elég információ rólad, így ez csak sejtés.
Amit a nőkhöz való vonzódásodról írsz: ez is egy fontos tényező. Jobban érdekelnek esetleg ők, mint a fiúk? Vagy nem tudod eldönteni? Hiszen írtad, hogy majdnem lett lánnyal kapcsolatod. Mennyiben más, ha egy nővel alakul a dolog, mint amikor pasival? Szerintem ki kéne próbálnod lánnyal. Lehet, ott nem éreznéd azt, hogy véget akarsz vetni a dolognak. :) És ha ez kiderülne, még az sem jelentené azt feltétlen, hogy leszbikus vagy (bár minden lehetséges), de azt mindenképp, hogy a lányokhoz jobban vonzódsz, mint a fiúkhoz.
Most felvetettem itt egy pár dolgot, kérdést, amiket ha megválaszolsz magadnak, talán közelebb tudsz kerülni a megoldáshoz. Mindenesetre minden jót kívánok, és remélem, hamarosan rendeződnek a dolgaid, főleg a szerelmi életed. :)
22/L
#1 Azt már megtettem, most csak egy héttel bírtam tovább mint tavaly, és köszönöm a lelkesedésed, gondoltam, hogy fel fog bukkanni egy jelentkező :D viccet félretéve én is elgondolkodtam ezen, na meg mondták is 1-2-en.
Az elsővel úgy 2-3 hónap után, de az volt ott a baj, hogy élőben nem nagyon tudtunk kommunikálni, és mikor összejöttünk akkor se nagyon. Meg nagyon nem éreztem semmit se a csóknál. Tény és való, hogy fiatalabb volt nálam 1,5 évvel, ami azért sokat nyom a latba.
A 2...az kicsit érdekes történet, amit nem szándékozok nagyon leírni, mert majdnem hogy fölösleges kis regény lenne, de ha érdekel, akkor nyugodtan írj privátot, vagy ha még szeretnél valamit kérdezni a kérdésemmel/rólam kapcsolatba :)
De van benne valami amit mondasz, mert amikor összejöttem velük, akkor volt egy olyan érzésem, hogy "elvesztettem a szabadságomat" úgymond. Persze ez nem teljesen igaz, de na. Nekem se tiszta, hogy mit miért, mert attól független a múltkor sikerült egy plátói szerelembe esnem, amiből már kilábaltam, mindegy, csak azt tudom erre mondani, hogy attól független, hogy fontosabb nekem egyenlőre a szabadság, fiatal vagyok és még is csak érdekelnek a korombeli dolgok.
A nők meg...valahogy úgy érzem, hogy velük egyszerűbb...tehát ha az van, hogy ülünk egy padon, és a lábaimat rá akarom rakni a mellettem ülő lábára...egy férfiéra visszakozva teszem, mint egy nővel, meg valahogy szívesebben is csókolnám meg, de nem tudom, csók terén még nem volt tapasztalatom az azonos nemmel.
Köszönöm a válaszaitokat, majd lefekvés előtt elgondolkodom ezeken, amit írtál :) az elsőnek megfontolom az ajánlatát ;) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!