Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alattomos párkapcsolati gond?
Elbizonytalanodtam a 3 éve tartó párkapcsolatomban. A párommal korán összeköltöztünk és sosem voltak nagyobb vitáink. Mióta ismerem non-stop dolgozik, reggel 9-től este 10ig, mindig, vasárnap is, ünneppekkor is. Sokszor mondtam, hogy az esti bealvás a TV előtt vagy a havi egy mozi kevés idő egy kapcsolatra, de mivel ez egy saját vállalkozás megértem és elfogadtam. Azért is írtam, hogy alattomos gond, mert nincsen egy megfogható nagy probléma amire tudok reagálni rögtön ( megcsalás, agresszió, stb). Inkább egy ellaposodást, érdektelenséget, közönyt érzek kettőnk között. 1 éve kutyánk is van és látom, hogy azon kívül mikor megjön, örül hogy kap egy kis rajongást tőle, vele sem törődik, játszik. Ha hazajön, netezik és alszunk. Ő lenne egyszer a férjem és az "apajelöltem"? Mire számítsak igy?
Szeretnék családot.
Előre is köszönöm a tanácsokat! 27 L
Van az a férfi, aki az összes szufláját, erejét, idejét a munkájába öli és magát munkába temet, hogy ne lássa ne érezze azt ami körülveszi.
Ha több lennél neki mint reprezentációs lakótárs, akkor hidd el, szánna rád időt, vagy haza vinné a melót, és éjszaka csinálná.
A tiétek nem kapcsolat, csak békés egymás mellett élés.
Nem élünk luxusban, egyszerűen csak szerettük egymást ezért eltűrtem hogy folyamatosan dolgozik. Nem gondolom azért hogy ennyire szélsőséges lehetőségünk van csak: jó élet rossz család, apa és fordítva
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!