Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs valami vonzó kisugárzásom - nem is fogok így kelleni férfinak?
Sportolsz is, az alakod is javult? Lehet, hogy kevés férfival passzolsz össze, de ők akkor is megnézegetnek, ha a kisugárzásod nem az igazi (bármit is jelentsen ez). Később jönnek rá, ha/hogy mégsem akarnak. Szerintem mutathatsz akármilyen képet, amin az ördögnél min. 1 fokkal szebb vagy, megkapod rá 50 kanos fiútól, hogy gyönyörű vagy. Mindenhol ezt látom. Ennek ellenére nekem is látnom kéne a képed, hogy lássam, hogy mi nem stimmel, vagy csak bebeszéled-e magadnak. Az is lehet, hogy túl tárgyilagos a stílusod, úgy nem lehet flörtölni.
Ha nem szép a bőröd, akkor még lehet szép a hangod. Ha attól félsz, hogy túl magas vagy nagydarab vagy, nem szükséges, mert valakinek az jön be. Pont hogy a nőknek nem jön be, ha alacsonyabb a pasi, de ismerek ellenpélda párt.
Én láttam olyan lányt tánckurzuson, hogy 20 évesen Magdi anyusnak nézett ki, fogalmam sincs, hogy miért. Olyan a genetikája. De mégsem nézett ki elkeseredettnek, vidám volt, mint bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!