Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs valami vonzó kisugárzáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs valami vonzó kisugárzásom - nem is fogok így kelleni férfinak?

Figyelt kérdés
2015. máj. 23. 11:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Állítólag nem. Torznak semmiképp nem torz.
2015. máj. 31. 10:36
 22/25 Interferencia ***** válasza:
És te milyennek látod? Anonim oldal, úgyhogy lehet őszintén.
2015. máj. 31. 10:54
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy kifejezetten szép.
2015. máj. 31. 10:56
 24/25 Interferencia ***** válasza:
Jó, egy átlagos arc nem gátja az ismerkedésnek.
2015. máj. 31. 10:59
 25/25 anonim ***** válasza:

Sportolsz is, az alakod is javult? Lehet, hogy kevés férfival passzolsz össze, de ők akkor is megnézegetnek, ha a kisugárzásod nem az igazi (bármit is jelentsen ez). Később jönnek rá, ha/hogy mégsem akarnak. Szerintem mutathatsz akármilyen képet, amin az ördögnél min. 1 fokkal szebb vagy, megkapod rá 50 kanos fiútól, hogy gyönyörű vagy. Mindenhol ezt látom. Ennek ellenére nekem is látnom kéne a képed, hogy lássam, hogy mi nem stimmel, vagy csak bebeszéled-e magadnak. Az is lehet, hogy túl tárgyilagos a stílusod, úgy nem lehet flörtölni.

Ha nem szép a bőröd, akkor még lehet szép a hangod. Ha attól félsz, hogy túl magas vagy nagydarab vagy, nem szükséges, mert valakinek az jön be. Pont hogy a nőknek nem jön be, ha alacsonyabb a pasi, de ismerek ellenpélda párt.

Én láttam olyan lányt tánckurzuson, hogy 20 évesen Magdi anyusnak nézett ki, fogalmam sincs, hogy miért. Olyan a genetikája. De mégsem nézett ki elkeseredettnek, vidám volt, mint bárki más.

2015. jún. 1. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!