Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs valami vonzó kisugárzáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs valami vonzó kisugárzásom - nem is fogok így kelleni férfinak?

Figyelt kérdés
2015. máj. 23. 11:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%
Úúúúú, annyiszor hallottam már ezt az "irántam nem érdeklődik senki" című szöveget... Nem egy ilyen lánnyal ismerkedtem, beszélgettem már, próbáltam elfogadni őket, még egy találkozóra is rá akartam venni sokukat, de vagy válogattak, vagy bármiféle indoklás nélkül elzavartak vagy eltűntek. Jó, nem vagyok adonisz (mondjuk ők se voltak topmodellek, de nem is bántam), és vannak hibáim, de őszintén szólva nehezen hiszem el, hogy még egy átlagos lánynak is ne lennének udvarlói, vagy legalább olyanok, akik próbálkoznának náluk. Ez most lehet, hogy sértő lesz, de a hozzátok hasonló nőkkel semmit sem lehet kezdeni (tisztelet az igen minimális kivételnek). Mantrázzátok, hogy úgyse kelletek senkinek, meg nem megy oda hozzátok senki, ha meg próbálkoznak, akkor rendszerint elhajtjátok. Tudjátok, mit? Oldjátok meg egyedül a problémáitokat. Én megfogadtam, hogy soha többé nem adok esélyt senkinek még csak ismerkedésre, beszélgetésre sem, aki kapásból azzal indít, hogy neki mennyire rossz, meg hogy rá nem figyel fel senki.
2015. máj. 23. 14:10
 12/25 anonim ***** válasza:
De igen, irántad is rendszeresen érdeklődnek, csak ők nem elég jóképűek neked.
2015. máj. 23. 14:15
 13/25 anonim ***** válasza:
Na hát akkor legyen neked igazad, nem fogsz kelleni senkinek így. Ez van.
2015. máj. 23. 14:58
 14/25 Bence_ ***** válasza:
Kisugárzás a fejedben dől el.
2015. máj. 23. 15:22
 15/25 anonim ***** válasza:
Ez a kisugárzás egy kamu. Vagy jó nő vagy vagy nem.
2015. máj. 23. 15:26
 16/25 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2015. máj. 31. 02:50
 17/25 anonim ***** válasza:
Holgyem mivel kepet nem raktal ki nem mondhatjuk meg milyen no vagy! :D A jo noknek jo a kisugarzasuk a csunyaknak nem. A keplet nagyon egyszeru:minden ferfi jo not akar minden no pedig jokepu sportos ferfit! Mivel az emberek 80%a vagy a kozepes vagy a csunya kategoria igy altalaban nem kapja meg amire vagyik! Idovel beeri a hozzaillovel kozepes ferfi kozepes no csunya ferfi csunya no! Persze nem ez az idealjuk,de mivel jobb csak ritkan jut ezert beerik ezzel! A kovetkezmeny pedig az hogy a kisebbrendusegi komplexusban szenvedo kover(mackos) ferfiak a telt kover holgyekkel elnek,vagy olyan formatlan vekony de aranytalan testalkatu holgyekkel,akik azt hazudjak nyilvanosan,hogy bejon nekik a mackos ferfi!de a tudatalattijukat nem verik at!(valoban minden no a sportos jokepu se nem girnyo se nem hajmacko ferfira vagyik! Az en volt elettarsam is 10evig elt velem de nem en hanem a fenn emlitett volt az idealja,azert volt velem mert nem kapott jobbat mint en! Ez viszont is igaz volt! Ja egy kozepkoru 35 koruli kover ferfi vagyok aki azert edz most kemenyen ,hogy vegre komolyan vegyek a nok,mert a kozhiedelemmel ellentetben a mackos ferfi nem kellnekik! U.i! Mersekelten vagyok kover! Kb10/12kg folos zsir! ;) :P
2015. máj. 31. 02:55
 18/25 anonim ***** válasza:
De mivel kedves es nem nagykepu holgy vagy,adok egy jo tanacsot!menj sportolni es gyurj is kisebb holgyeknek valo sullyal kardiot se felejtsd el! Meg valassz egy jo edzot aki elmagyarazza az alapokat! A sporttol jo lesz a tested ha dagi vagy lefogyva izmosodsz ha fogpiszka vagy epulve izmosodsz! A sport jo megoldas! ;)
2015. máj. 31. 03:06
 19/25 A kérdező kommentje:
Sportolok rendszeresen már kb. 2 éve, súlyokkal. Semmit nem segít, hiába javult az alakom.
2015. máj. 31. 09:53
 20/25 Interferencia ***** válasza:
Arcod nem csúnya?
2015. máj. 31. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!