Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bejöhet a férfiaknak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhet a férfiaknak egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező lány?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Szinte soha életemben nem voltam bulizni, nem voltam soha részeg, nem dohányzok. Bár tudom ez lényegtelen de szeretem a kutyákat. Tisztességes életet élek, nem adom magam csak úgy bárkinek. Ha lett volna egy fiú, aki igazán szeretett volna, akkor akár 2 hónap után lefeküdtem volna vele, de 1 hónaptól tovább sosem tartott kapcsolatom. Vagy szerintetek f@pin@ lennék? Mindig ilyen indokokkal koptatnak le én jobbat érdemlek tőlük stb. Pedig az egyik fiú azt mondta hogy szenvedélyes vagyok, jó velem csókolózni, jó a társaságom, akkor nem értem mi lehetett a gond.
2015. máj. 21. 20:45
1 2 3 4
 21/32 PearlDiver ***** válasza:

Szerintem neked is az a tipikus problémád van hogy nem igazán találod meg a lelki társnak alkalmas srácokat. Nem tudom, milyenek a módszereid (ha van egyáltalán), de esetleg kereshetnél direkte új társaságokat. Nem kell hogy ez bulizós legyen (pl. [link] ).

Az erényességed számomra pl kifejezetten szimpatikus, én a szüzességemnek sokadik kapcsolatomban, 7 hónap után mondtam búcsút és teljesen elégedett vagyok az eljárással. Bármelyik korábbinál indokolatlan lett volna, még ha tovább is tartottak mint 2 hónap.

A belőled kiábránduló srácok szerintem sem érdemelnek meg téged, de fogalmazhatnánk úgy is, hogy egyszerűen nem valók hozzád. Te pedig nem feltétlen *jobbat* érdemelsz, hanem hozzád illőbbet.

Ne add fel az optimizmust és a keresgélést :)

Ja, és írj ha szívesen megismerkednél az egyik barátommal akivel szerintem egészen összeillenél :)

2015. máj. 21. 21:35
 22/32 anonim ***** válasza:

Nekem ezek alapján eddig bejössz!

23F

2015. máj. 21. 21:41
 23/32 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.

Sok férfi szeretne ilyen nőt maga mellé.

2015. máj. 21. 21:46
 24/32 meg der Medve válasza:
Ezek alapján én szívesen megismernélek. Engem nagyon tud zavarni ha egy nő cigizik, a belem fordul ki a cigifüst szagától. Bulizni én se szoktam, más ismerkedési lehetőség nincsen. A jobbat érdemelsz duma meg kb azt jelenti hogy szép vagy jó vagy de inkább tovább állok. Hiába no, nehéz a párkeresés de csak megtalálja az ember a másik felét.
2015. máj. 21. 21:49
 25/32 anonim ***** válasza:
41%

"Szinte soha életemben nem voltam bulizni, nem voltam soha részeg, nem dohányzok."

Az a probléma, hogy egyszer begőzölsz, kifordulsz magadból, és oltári ribi lesz belőled. Láttam már rá számtalan példát, 24-26 éves korukig tök nyugis, szolid, visszahúzódó, értelmes csajok 30-hoz közeledve teljesen megváltoztak, és pár éven belül full lezüllöttek. Valakinek csak pár hónapig, valakinek meg hosszú-hosszú évekig tart a tombolós időszaka, emberfüggő.

2015. máj. 21. 22:46
 26/32 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Remèlem nem gond, hogy lányként, de leírom neked a véleményed. En azt gondolom, hogy te egy olyan nő vagy, akiért meg lehet küzdeni es szerintem ez a mai férfiaknak tetszik. Persze bizonyos szinten nehéz felvenni a versenyt visszafogott nőként, de nem lehetetlen. Hidd el, nem veled van a gond! Nem vagy az a könnyűvérű liba, mint sok mai leányzó. Egy kérdés: pub-oka, kocsmákba szívesen kimozdulsz? Vagy a no diszkó ezekre is érvényes?

Üdv, egy 20 éves lány.

2015. máj. 21. 22:47
 27/32 anonim ***** válasza:

Lányok a lányok a lányok angyalok..

Hol lehet veletek ismerkedni normális értékrenddel bíró leányzók?

2015. máj. 21. 22:53
 28/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, én pasiként rühellem a diszkózást, a bulizást :D

Nem szeretem az ilyen helyeket, nem is voltam még és nem is szeretnék.

Én is hasonlóan vélekedem magamról, mint te. Tisztességes életet élek és azt is szeretnék élni.

Nem, szerintem egyáltalán nem vagy fapna, és nincs baj veled. Az emberek többsége szerintem nem elég érett arra, hogy egy "jobb minőségű" emberrel legyen együtt párkapcsolatban. Talán jobb is, hogy maguktól léptek le mellőled az eddigiek.

Baromira kevés rendes nő van manapság. A pasik egy részét ez nem is érdekli és rá sem jönnek, hogy melyik az és melyik nem. Tényleg a legtöbben csak dugni akarnak minél előbb. És talán nem is baj, hogy előbb odébbállnak. Rendes nőként lehet inkább örülnöd kéne, hogy megismerhetsz még egy rendes pasit :)

Kicsit furcsa ezt egy nőtől hallani, hogy nem volt soha életében bulizni, nem volt részeg sem. Én is ilyen vagyok srácban, csak azt hittem hogy egyedülálló vagyok ezzel és hogy lehet nincs is ilyen nőben

2015. máj. 21. 23:46
 29/32 anonim ***** válasza:

Egyetertek azzal aki imadja a noket.

Ugyanilyen csaj voltam 20 eves koromig. Mondhatni fa§p$na Azota beleptem a nagyvilagba szo szerint, es rajottem mennyi jobol maradtam ki. Nem a vedelesre, bulira, drogra ertem, hanem hogy minden egy nyitott kapu szamunkra, es nekunk csak jo kell ereznunk magunkat. Ha ezt masok is latjak, sokkal vonzobbak leszunk a vilagnak, es a vilag embereinek.:) Persze szorakozohelyen es sokszorosan igaz. Attol meg nem kell ribinek lenni, de eszre fogod venni hogy egy jo nagy terulj-terulj asztalkam fog a labad elott heverni, es neked csak jol kell valasztanod!;)

2015. máj. 22. 00:04
 30/32 anonim ***** válasza:
ez alapján tökéletes csaj vagy
2015. máj. 22. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!