Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejöhet a férfiaknak egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező lány?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Szinte soha életemben nem voltam bulizni, nem voltam soha részeg, nem dohányzok. Bár tudom ez lényegtelen de szeretem a kutyákat. Tisztességes életet élek, nem adom magam csak úgy bárkinek. Ha lett volna egy fiú, aki igazán szeretett volna, akkor akár 2 hónap után lefeküdtem volna vele, de 1 hónaptól tovább sosem tartott kapcsolatom. Vagy szerintetek f@pin@ lennék? Mindig ilyen indokokkal koptatnak le én jobbat érdemlek tőlük stb. Pedig az egyik fiú azt mondta hogy szenvedélyes vagyok, jó velem csókolózni, jó a társaságom, akkor nem értem mi lehetett a gond.2015. máj. 21. 20:45
11/32 anonim válasza:
Nekem a 2 hónapot várni az sok... eddig minidg másfél héten belül "megvolt" az illető, egyik kapcsolatom se volt rövidebb másfél évnél.
12/32 anonim válasza:
hát eléggé az ellentétem a lány,de hát nem bánnám ha mellette jól érezném magam tőlem ülhet otthon
az hogy " "jobbat" érdemelsz" szöveg azt jelenti elég unalmas vagy.dee! rendes :D
13/32 anonim válasza:
Egyszerű kérdés, egyszerű válasz, egyszerű megoldás
14/32 anonim válasza:
Egy bajod van, hogy nem velem hoz ossze a sors.
15/32 anonim válasza:
Talán nem volt szerencséd, hidd el tudnának értékelni, csak sokan a bulizós könnyen kapható csajokat szeretik, nekem sem volt sose szerencsém. Szerintem semmi gond nincs veled.
16/32 anonim válasza:
Lehet, hogy a két hónap sok, pláne ha majdnem minden nap találkoztok. Én eddig mindig egy hónapig tartottam magam, hogy lekopjon, ha csak szexre megy, de ne érezze azt, hogy mellettem minden evidens dologért éveket kell majd imádkoznia. A folyamatos visszautasítás felőrli a pasikat. A párkapcsolataim átlag 3-4 évesek lettek, sosem hagyott el senki, úgyhogy nem mondhatnám, hogy hagytam magam kihasználni. Mellesleg ha tényleg ilyen "szűzies" éltet élsz (nem szórakozol, szigorúan önmegtartóztató vagy mindenben), akkor nem lehet, hogy valós indok a "jobbat érdemelsz", mert ezek a pasit tényleg úgy gondolták, ők szeretnének ennél kissé nyüzsgőbb, kalandosabb életet élni (nem megcsalásra gondolok)?
17/32 A kérdező kommentje:
Kimozdultam velük, voltunk kirándulni a természetben, büfézni, fagyizni, ilyesmi. Szeretek itthonról kimozdulni, csak diszkóba nem szeretek járni.
2015. máj. 21. 21:20
18/32 anonim válasza:
Rájöttem pár dologra miközben ezt az oldalt olvasgattam.
1. A normálisabb srácok, akik nem szex orientáltak, nem a külső alapján választanak, stb. Őket jól otthagyják sokszor, mert ez unalmas vagy kihasználják.
2. A normálisabb lányok akik értelmesek, nem minden buli után más srác ágyában ébrednek, nem a külső alapján választanak stb stb. Őket szintén vagy nagyon gyorsan ott hagyják, vagy jól átvágáják.
3. A két "normális" fél ritkán jön össze, vagy egyáltalán ismeri fel egymást.
4. Az élet vicces.
20/32 anonim válasza:
Természetesen igen. Nem mindenkinek a partypic..sák jönnek be. Én jobban szeretem a kulturáltabb, normálisabb nőket. Emellett nálam a dohányzás párkeresésnél kizáró ok is, nembaj hogy nálad is, rengeteg ilyen ember van. Az meg hogy nem adod oda magad bárkinek magad, readásul egyből az meg nembaj, legalább van benned kihívás, nem úgy mint a legtöbb mai nőben. :) 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!