Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a badoon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a badoon nem válaszol szinte senki sem?

Figyelt kérdés
Egy két csaj kivételével de azok is el tűnnek vagy mást akarnak.De a legtöbb társkereső oldallal ebbe a problémába ütközöm,nem egy szavas írást írok,kezdeményezek,írok valami normális dolgot de csak megnézik,elolvassák vagy meg sem nézik és egy deka választ nem írnak.Egy két olyan csaj volt aki vissza írt azt mondta ez alap még ha nemleges is a válasz.
2015. máj. 20. 23:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

1. A profilok fele kamu.

2. Az összes srác ráír a csajok felére.

2015. máj. 21. 10:30
 12/22 A kérdező kommentje:

ma 03:03

Az attól függ mit jelent a kifejezetten jó pasi?Helyes vagyok,tehát nem vagyok csúnya.

2015. máj. 21. 10:50
 13/22 anonim ***** válasza:
Ki a franc használja a badoot? Kb. nekem is van 4 profilom mert automatikusan beregisztráltat ismerősök révén, holott még a büdös életbe nem léptem fel arra az oldalral :D
2015. máj. 21. 14:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Figyelj én hiába próbáltam irni,még kicsit ducibb csajokra is,kutya nem válaszolt,sok csajnál figyeltem ott volt hogy elolvasva,de miért nem válaszolnak?pedig állitólag nem vagyok csúnya...
2015. máj. 21. 23:35
 15/22 A kérdező kommentje:

ma 23:35

Nekem meg azt mondták adjak lejjebb az igényeimből,csak kérdem én milyen igényeimből,pl nekem nem a bombázók jönnek be igazán,hanem a telt és duci lányok.Akik ugye ugyan olyan szépek mint a bomba csajok,csak sok ember szerint rondák de mint tudjuk a szépség relatív dolog,nos a lényeg még a telt és duci csajok sem válaszolnak.

2015. máj. 21. 23:48
 16/22 anonim ***** válasza:
az online társkeresés elsősorban a társkereső siteok tulajainak kifizetődő ...
2015. máj. 22. 00:04
 17/22 A kérdező kommentje:

ma 00:04

Nekem anno tökéletesen működött,csak az utóbbi időben elkorcsosult az egész.

2015. máj. 22. 00:16
 18/22 anonim ***** válasza:
az emberek többsége is "el van korcsulva", mindenki a hülye telefonját nyomkodja egész nap, meg unott pofával ül valahol
2015. máj. 22. 00:31
 19/22 A kérdező kommentje:
Na igen,sokan mondják,hogy az élőben ismerkedés sem olyan mint volt.
2015. máj. 22. 00:42
 20/22 anonim ***** válasza:

Figyelj, én beregisztráltam egy este miért is ne felkiáltással, sose voltam még ilyen oldalon, hát ezt is ki kéne talán próbálni egyszer. Különben is, azt mondták ez más mint a Tinder. Oké. Cikinek éreztem beregisztrálni Facebookkal, hogy ne tudják meg az ismerőseim, majd egy emaillel és jó lesz ez. Egy darab képet töltöttem fel (nem vagyok nagy szépség) aztán eltettem a mobilom és másnap munka végéig nem is vettem elő. Kaptam 70 "tetsziket", ami már azért is vicces, mert kevesebben nézték meg a profilom...:D Én meg lesokkolódtam. Amúgy se tetszett az egész dolog, hát nagyban különbözik a Tindertől... Ugyanúgy pár mondatot tudsz mondani magadról és lényegében a képek alapján kell dönteni arról, hogy legyen valami a másikkal vagy sem. Hát nekem nagyon nem volt szimpatikus az app, a víz kivert attól, hogy végignézzem az összes embert, hátha van közte ismerős is, többet rá se néztem.

Szóval mielőtt minden nőz ler.bancozunk, feltételezzük azt, hogy nem is biztos, hogy mindenki végignézte az üzeneteket.

2015. máj. 27. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!