Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ismerkedjen egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjen egy ilyen pasi, ismerkedne velem így egy csinos lány?

Figyelt kérdés
Külsőm, jó a kisugárzásom, de 168 cm és 90 kg vagyok. Tudom ciki 30 évesen hogy otthon vagyok, de nincs munkám, ezért anyukám tart el, de keresek azért munkát. Kicsit határozatlan vagyok, félénk kicsit, de kedves őszinte.
2015. máj. 20. 17:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%
Hát ezekkel a paraméterekkel starból nem mondhatod, hogy jó a külsőd. És, ha már te ilyen kis gnóm vagy, akkor miért kell neked csinos lány? Szerinted egy csinos, okos lánynak egy alacsony, dagi, anyjávallakó munkanélküli kell? Álmodban!
2015. máj. 20. 19:24
 22/26 anonim ***** válasza:

Gyanúsan fake kiírás de azért álljon itt egy gondolat:

Haver: Nem akarsz pénzt keresni? Nincsenek céljaid, vágyaid (szexen kívül), álmaid? Kisebb, nagyobb célok kitűzve, amiket el akarsz érni a közel s távol jövőben?

Munkanélküli vagy. Otthon élsz. Kövér vagy. Félénk és egy csinos lányt akarsz magad mellé. Ez pillanatnyi állapot! Ezen egyvalaki változtathat.

Az idő pedig nem áll meg.

Én speciel 25 évesen állandóan azon gondolkozom, hogy miképp tudnék az életben előrébb lépni (munkában, párkapcsolatban stb.)

Sok sikert!

2015. máj. 20. 19:50
 23/26 anonim ***** válasza:

"Igen, miért ciki ez, jelenleg nincs jövedelmem. Volt már erre példa, mikor randizni vittem egy lányt."

Hát gratulálok. Talán keresgélj a 18 év alattiak közt,azok úgyis ahhoz vannak szokva hogy a szülőktől kérnek pénzt.

Nagyon remélem, hogy ez egy kamu kérdés. Ha nem az, akkor viszont elég elszomorító, hogy ilyen felfogású emberek léteznek.

2015. máj. 20. 19:54
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha ez nem kamu akkor te kérdező, ne ismerkedj.

Nekem spec. sose voltak nagy elvárásaim. Konkrétan nem vártam el többet egy pasitól mint amit én fel tudok mutatni, de neked az a szint is elérhetetlen holott fiatalabb is vagyok.

2015. máj. 21. 09:21
 25/26 anonim ***** válasza:
Hallod öcsi, én nem vagyok kifejezetten csinos, van egy jó 15 kg feleslegem, de még én se állnék le egy ilyen kicsi dagi, munkanélküli, beképzelt majommal! Még egy duci csaj is talál magának normális pasit, szóval ne is álmodozz!
2015. máj. 21. 09:31
 26/26 anonim ***** válasza:

Neked nincsennek elvárásaid, csak h csinos, jó nő legyen????? Mi ez, nem elvárás? XD és te mit adsz cserébe? Hogy ronda, dagadt, naplopó vagy? Undorító *képzeld el h arcon köplek*

Ki kell h ábrándítsalak...ingyen (tehát nem prostit), és normálisat (akinek nincs vmi agybaja) nem fogsz találni mert nyomorék vagy

2015. jún. 1. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!