Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjen egy ilyen pasi, ismerkedne velem így egy csinos lány?
El kell keserítselek, mert sokan vannak.
Mindenesetre egyértelmű lett, hogy ez a napi kamu. :D
"Nekem sincsenek elvárásaim, csak annyi hogy csinos jó nő legyen"
Ahhaaaa :D nekem sincsenek elvárásaim, csak annyi hogy legyen jó pasi, minimum 500 ezret keressen havonta, legyen 8 bmw-je, 15 ferrarija, egy hatalmas háza, de ezeken kívül semmi elvárásom nincs.
Minek neked bnő, ha magadat sem vagy képes eltartani?
dugni akarsz ingyen, mert nincs pénzed qrvákra? akkor azt mondd és ne köntörfalazz mézes mázos dumával.
Nekem mindig azt mondták hogy ,,fiam munka az mindig van, csak aki nem akarja az nem veszi észre''
Nyilván jobb otthon ülni 30 évesen és eltartva lenni mint havi 90.e-ért kidolgozni a beled, de legalább ott kialakítasz kapcsolatokat ami alapján lehet hogy 1-2 hónap múlva már nem 90-ért hanem 150-ért dolgozol.
Már az is nehéz ügy,hogy ilyen adottságokkal lányt találj,de a csinos az számodra elérhetetlen.
Nem rossz szándékból mondom,de így van.
Keress olyat aki szeret és hozzád hasonlóan molett,még egy ilyen lányt is nehéz lesz megtartani ha nem kapod össze magad és kezdesz el valamilyen karriert építeni.
19. És ha mégis szóba áll veled egy csinos lány, akkor mit kezdenél vele? Elviszed moziba, csak előtte kérsz rá pénzt anyukádtól? XD
Igen, miért ciki ez, jelenleg nincs jövedelmem. Volt már erre példa, mikor randizni vittem egy lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!