Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (18-30), ti járnátok egy 27 éves bizonytalan jövőjű, de motivált férfival?
ha valaki azt gondolja, hogy a sikeres zenekarhoz, "bandához" szerencse kell, az hülye és/vagy tehetségtelen. Szóval ha van eszed, kerülöd, mint a leprást.
Más kérdés természetesen, ha jelentkezne közmunkásnak, mert akkor be van biztosítva a jövője, mindig lesz munkája, fizetése. Ez esetben hozzá is mehetsz akár.
Szia!
Nekem több negatív példa is van a környezetemben, ketten is ilyen magukat kifejezni vágyó férfiakkal kötötték össze az életüket.
Egyikük elvált tíz év után, mert megelégelte, hogy két állással nőként ő a családfenntartó, míg a férje otthon festeget, és hol eladja, hol nem. És mikor kenyérre sem volt pénz, akkor sem volt hajlandó semmilyen munkát vállalni, mondván, ő MŰVÉSZ, nem viseli el, ha főnöke van.
A másik rossz példa egy rokon, akinek a férje zenész, és idegileg teljesen ráment az anyagi létbizonytalanságra.
Jótanácsként mondom Neked: ha átlag életre vágysz, keress munkát, amivel családot alapíthaszt. Ha nem, akkor zenélgess, tehát ezt el kell döntened, mi a fontosabb.
30N
A zenélés nem zárja ki a munkát. Meg a festegetés sem. Az a nő, akinek ezt be lehet dumálni, komoly kvalitásokkal bírhat. (10 évig komolyan ??, a faszi 190cm és gyönyörű?)
.
Én is ilyesmi helyzetben voltam, 2015. november óta együtt vagyunk. ő 29/F
Összeszedte magát az elmúlt két év alatt és dolgozik.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!