Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bolti pénztárost hogyan hívhatnék el randira?

Figyelt kérdés

Vagy hasonló helyeken (posta, információs pult, stb.) dolgozó fiatal, csinos nőket? Szoktatok ilyen helyeken flörtölni? Érdemes egyáltalán? Elutasítás esetén visszamernétek menni? Esetleg tovább próbálkoznátok?

23/F

2015. máj. 17. 22:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Én biztosan nem randiznék egy buta pénztárossal, akármilyen jó nő."

Akkor sem, ha olyan helyzetben lennél, hogy még sose volt csajod?!

2015. máj. 20. 09:53
 22/25 A kérdező kommentje:

Valaki próbálta már ezt a névjegykártyás - papíros módszert? Közben hogy kell viselkedni? Valakinek be is vállt? :D

A hölgyek véleményét is várom!!! Ők tudják a legjobban, nekik mi jönne be…

2015. máj. 20. 12:13
 23/25 anonim ***** válasza:
Fizess bankkártyával és közben jegyezd meg, hogy fent vagy fészbúkon. Ha bejösz neki, akkor meg fog keresni.
2015. máj. 20. 14:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Mielőtt randira hívnád előtte beszélgess vele pár mondatot, de ne a randiról találj ki valami témát.
2015. máj. 21. 07:07
 25/25 anonim ***** válasza:

ez sok mindentől függ :D Ha egy szimpla eladó a sarki zöldségesben vagy spárban akkor gondolhatod mennyire imádja az életét és a munkáját. Az ilyenek nem elégedettek az élettel hiába van férje vagy családja, az ilyenekkel lehet kezdeni. De aki kicsit jobb helyen dolgozik, mondjuk íróasztal mögött az már necces.

De ugyan ez érvényes a vevőkre is. Dolgoztam 5 csillagos szállodában, ahol volt hogy viccelődtem a vendéggel (tényleg semmi bántót nem mondtam) aztán bepanaszolt, de hát rohadtul érdekelt, utáltam azt a munkát :D

Viszont ha jó helyen dolgoztam volna akkor inkább visszafogom magam én is, és inkább otthon intézem el magamnak minthogy az állásomba kerüljön.

De ha fiatal és csinos és postán vagy ilyen helyen dolgozik akkor hidd el hogy simán ráhajthatsz, vagy igent mond vagy nemet ha igent mond akkor nyert ügyed van ha nemet akkor is mehetsz oda legközelebb, elvégre te vagy a feljebbvaló, a vevő, és ő neki kell kinyalni a segged, szóval no para.

2015. máj. 22. 03:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!