Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bolti pénztárost hogyan hívhatnék el randira?
Figyelt kérdés
Vagy hasonló helyeken (posta, információs pult, stb.) dolgozó fiatal, csinos nőket? Szoktatok ilyen helyeken flörtölni? Érdemes egyáltalán? Elutasítás esetén visszamernétek menni? Esetleg tovább próbálkoznátok?
10-es válaszoló: Ezeket mind tudom én is… éppen ezért a kérdés. Hogyan lehetne mindezek ellenére mégis kezdeményezni.
2015. máj. 18. 09:16
12/25 anonim válasza:
A módszer az, hogy elég gyakran járjál hozzá. Légy vele kedves, érezze, hogy örülsz neki, hogy találkoztál vele. Mikor már úgy látod, megismer, amikor jössz, kérdezd meg, hogy van, fáradt-e. Sokszor látszik rajtuk, hogy műszak végére kivannak, vagy ha az látszik, hogy rosszkedvű, akkor megkérdezheted, mitől szomorú. Csak el kell kezdeni a kommunikációt. Ő is le fogja kommunikálni, hogy bejössz-e neki. A többi menni fog. Egyébként valamelyik nap pont egy pénztáros vagy eladó kérdezte, hogyan léphetne kapcsolatba a vásárlóval, mert bejön neki, és úgy érzi, viszonoznák.
2015. máj. 18. 09:24
13/25 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogyan akárki más nőt.
2015. máj. 18. 09:56
14/25 A kérdező kommentje:
És pl. olyan helyen, mint a gyógyszertár, posta vagy más hivatal, mobilszolgáltató, fodrász szalon? Ilyen helyekre nem megy az ember minden nap… de még nagyobb boltban is nehéz eltalálni, hogy mikor ki lesz ott.
2015. máj. 18. 10:36
15/25 anonim válasza:
Írd le egy papírcetlire,hogy :
"szemed ne rebbenjen ez egy randira hívás... írd fel a telefonszámod és a kedvenc virágod/csokid a papírra majd hajtsd félbe és nyújtsd át nekem és tegyél úgy mintha misem történt volna amíg kisétálok. A többit telefonon egyeztetjük!" majd add oda neki :D
Jó ez mondjuk lehet gáz de legalább a többiek nem vágják le, hogy besültél ha visszautasít! :D Na meg bankban egy pillanat alatt rád vetődik a biztonsági őr!
2015. máj. 18. 19:02
16/25 anonim válasza:
Én 2x megpróbáltam ilyet az első nemet mondott nem is mentem oda a boltba vagy 1 évig.
A másik igent mondott.
2015. máj. 18. 19:13
17/25 anonim válasza:
Én biztosan nem randiznék egy buta pénztárossal, akármilyen jó nő.
2015. máj. 20. 09:16
18/25 anonim válasza:
Névjegykártya, vagy tényleg valami papírra felírni a neved és telefonszámod. a
2015. máj. 20. 09:23
19/25 anonim válasza:
Névjegykártya, vagy tényleg valami papírra felírni a neved és a telefonszámod. Ha pult előtt vagytok, akkor azzal a kiegészítéssel, hogy "Ha társaságra vágyna" ;-).
2015. máj. 20. 09:24
20/25 anonim válasza:
17es, visszautasított egy "buta pénztáros", mi? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!