Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemdohányzók, kizáró ok, ha valaki dohányzik, avagy hogyan viszonyultok ehhez a témához?
Én nem cigarettáztam soha, de egy dohányboltban voltam eladó. Ott ismertem meg a párom aki természetesen cigarettát jött be vásárolni, volt h beszélgettünk már egy iudő után és akkor el is mondta, hogy ha megtalálná azt amire vágyik egy lányban akkor azonnal eldobná a cigit.
Mivel mint ember és pasi nagyon megfogott és normális volt így adtam ennek a kapcsolatnak és a cigarettának is egy lehetőséget, és valóban 3 hét után letette.
Nekem kifejezetten szexi, ha egy férfi dohányzik :)
Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy úgy vagyok nem dohányzó, hogy nem szoktam rá, évente kb két csomag jó ha elfogy, és 20 éves korom előtt nem is dohányoztam soha.
Viszont akkor sem zavart.
Ne köpködjön, mosson fogat és jóban vagyunk.
Igen, pedig dohányoztam.. Nálam a"nem tudok lezsokni" csak kifogás..
Azőta a szagat sem bírom..így azt sem, aki dohányzik.. Kézmosás után is érzem valakin, a kezén, ha közelebbhajol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!