Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szégyellem a testem és ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellem a testem és ezért nem tudok párkapcsolatot kialakítani, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az ismerkedés kezdeti fázisa viszonylag jól megy, de ahogy egyre közelebb kerülnénk egymáshoz fizikailag egy pasival képtelen vagyok elengedni magam, iszonyat feszült leszek, a gondolat hogy látni fog ruha nélkül teljesen megrémít. Szinte pánikrohamot kapok az ilyen helyzetekben. Folyton eljátszom a lehetőségeimet ha valakivel sikerülne kapcsolatot kialakítani. Pedig amúgy nem vagyok igazán csúnya. Hogyan küzdjem le akkor ezt a szégyenérzetet?

2015. máj. 17. 19:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem intimebb területtel van gond. Strandra csak családdal megyek, előttük nekem mindegy. Barátokkal nem mennék, olyan fiúval aki tetszik meg végképp nem. Tudom sok idegen van ott akik látnak, de velük nem foglalkozom. Persze az zavar ha úgy érzem néznek, de gyorsan bemegyek a vízbe vagy lefekszem napozni és nem nézelődöm ki figyel.
2015. máj. 17. 21:46
 22/27 anonim ***** válasza:

Hát akkor - bár teljes javulás ettől azért még nem várható - biztos fejlődhetsz a nyáron ezen a téren, ha mostantól nem menekülsz be a vízbe, hanem szép nyugodtan többször is végigsétálsz a strandon a biknidben az egyik végétől a másik végéig, és szokod, hogy mustrálgatnak. Ha néz valaki, nemhogy ne menekülj el, hanem állj meg, menj lassabban stb., és adj neki alkalmat, hogy kedvére méregessen. Ennek a gyakorlatnak a veszélyessége abszolút nulla, ellenben arra alkalmas, hogy szokjad, hogy férfiak nézik a testedet.

Egy csomó félelemtől meg fóbiától úgy lehet a legjobban megszabadulni, ha az ember belemegy az ijesztő helyzetekbe, és megtanulja, hogy nem is olyan ijesztőek, mint látszottak.

2015. máj. 17. 22:01
 23/27 anonim ***** válasza:
A puding próbája az evés. Ahhoz hogy megtudd, van-e mit szégyellj magadon, légy bátor és állj elé. Ha nem menekül el, már nyert ügyed van. Ha meg nem tetszel neki csomagolás nélkül, akkor keressen olyat aki neki megfelel. Nincs értelme parázni rajta. Ennyire egyszerű.
2015. máj. 18. 20:48
 24/27 A kérdező kommentje:
Ha elmenekülne, akkor annyira megalázva érezném magam hogy lelkileg teljesen összetörnék. Sose tudnám elfelejteni és végképp nem hinném el többé hogy tetszhetek bárkinek is. Szóval egy rossz tapasztalat miatt még ennél is rosszabb lehet a helyzet.
2015. máj. 19. 02:03
 25/27 anonim ***** válasza:

Amíg komolyan magadat nem vagy képes elfogadni, és megszeretni, addig ne is agyalj azon, hogy férfi előtt mit szégyelnél.

Szedd össze magad. Tudod te hány nálad rondább/kövérebb/szőrősebb/parizermellű/lógómellű/salátapuncis csajnak van hapija?És ezek a csajok képesek nőnek érezni magukat. Keresd meg őszintén magadban a választ, hogy mivel vagy te kevesebb ő náluk? (kis segítség: semmivel sem vagy kevesebb náluk,csak még nem jöttél erre rá!)

2015. máj. 19. 14:29
 26/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Biztos lehetsz benne, hogy nem fog elmenekülni az a pasi, akivel eljutsz addig, hogy ruhátlanul álltok egymás előtt. Ugyanis akkor már az nem számít hogy nézel ki, egész egyszerűen teljesen másra fog figyelni a pasi.

Amúgy pedig egy javaslat a sok másik mellé. Talán könnyebben feloldódsz ha azzal aki tetszik neked, mondjuk nem az első testi kapcsolat az első közös éjszaka. Ha van ilyen pasi, néha aludjatok együtt. Szokjátok meg egymást. Észre se fogod venni, egyszer csak megtörténik az hogy ott fekszel mellette meztelenül és egyáltalán nem fog téged érdekelni, hogy látja-e azt rajtad amit te szégyelsz, mert teljesen máshol fog járni a buksik.

2015. máj. 19. 17:19
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, tudom hogy igazatok van, de ez a félelmeimen egyelőre nem változtat. Azért igyekszem észben tartani amiket írtatok, hátha segít.
2015. máj. 20. 04:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!