Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem a testem és ezért nem tudok párkapcsolatot kialakítani, mit tegyek?
Nem akarom leírni mit szégyellek magamon mert még leírni is rossz. Egyébként edzeni edzek. Gyerekkorom óta sportolok, 2 éve konditerembe járok. Lassan azért nem tetszem már a fiúknak mert túl izmos vagyok. Ezeken nem lehet változtatni ami csúnya rajtam.
Tudom hogy el kellene fogadni magam, de nem megy. Akkor mi legyen ha egyszerűen nem megy?
Az a baj hogy nem jutok odáig senkivel hogy megszeressük egymást. Manapság nem úgy megy az ismerkedés hogy hónapokig csak beszélgetünk meg sétálunk egymás mellett. A testi dolgoknak azonnal szerepe van.
Edzel 2 éve.
Azért kiváncsi lennék rád mi olyan ronda rajtad.
A fejed, vagy olyan a melled mint 2 szétfolyt amerikai palacsinta?
Vagy csak 140 cm magas vagy?
Nekünk férfiaknak nem az önbizalomhiányos lányokból van elegünk hanem a hisztérikusakból meg a magukat megjátszókból.
Addig amíg magadat nem tudod elfogadni, nehéz lesz elengedni magad, és ezzel akaratlanul is befolyásolod azt akinek el kellene fogadnia.
Abban igazad van, hogy nem kell traktálni a pasit azzal, hogy ezt nem szeretem magamon, meg azt sem. Ezeket egyszerűen neked magadnak kell feldolgozni. valaki írta is, el kell menni egy pszichoterapeutához. A pasik nem szeretik azt ha lelki szemetesládának használják őket. De ha nem is veted fel neki a problémát és nem szégyenlősködsz észre se fogja venni, hogy mi a baj veled szerinted.
Amúgy pedig a pasik többségénél a testiség fontos. Sokkal könnyebben fogadják el a lányt, ha annak minden szeszélyét, ha az nem gördít akadályokat az elé, hogy hogy a ruha nélküli meztelen embert (bármilyen hülyén hangzik is) megismerjék. Egész egyszerűen a pasik 99%-a nem a fejéért szereti a nőket. És csak akkor képes beleszeretni, amikor már nem zsákbamacska. Igaz a nő meg másképp működik...
Hát igen ez így elég rosszul hangzik.
Szóval mi lesz akkor így veled? Mit fogsz tenni?
Nyáron nem is jársz strandra?? Vagy ilyen egyberuhás öregasszonyos fürdőruhát veszel fel?
Hát nem mindegy mert ha annyira elégedetlen lennél a külsőddel akkro nem járnál strandra pláne nem bikiniben.
Fejtől lefelé egy képet feldobhatnál.
Mert valahogy úgy érzem h semmi gond nincs veled csak eltúlzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!