Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőknek? Milyen rossz tulajdonságot tudnak elfogadni a nők egy férfiakban?
Egyik haverom azért nem kell a nőknek, mert kövér a másik, mert határozatlan a harmadik anyukájával él a negyediknek nincs egzisztenciája, az ötödik azért nem kell egy nőnek sem, mert igénytelen vagy azért nem kell, mert férfiatlan kisfiús, olyan is van aki bunkó, buta és azért nem kell stb....
Mik azok a rossz tulajdonságok, amiket elfogadnak a nők, ha egyáltalán létezik ilyen és nem a tökéletest keresik.
Szerintem minden rossz tulajdonság elfogadhatóvá válik, amint maga az egyén elfogadja.
Amúgy nem ilyen egyszerű a képlet, hogy azért nem tetszik mert kövér. Ha testközelből találkozol valakivel, együtt vagy vele egy helységben, akkor konkrétan az illata dönt. A szerveztünk mennyire passzol össze, a levegőben lévő hormonok.
Nyilván egy egészségtelen ember testnedvein által érzékelt illatok, nem épp vonzóak. Egyszerűen elemi szinten nem jön létre a kémia.
Nem passzolunk össze. És a dnsünkben benne van minden, kódolva van az hogy határozatlanok vagyunk, hogy depressziósak vagyunk. Sejtszinten meglátszódik minden, még jó, hogy nem kellenek senkinek.
Hiszen már a testszagukban az van kódolva, hogy "milyen rossz vagyok, én úgy sem kellek senkinek".
Kérlek.. Sepregess a saját házad tájékán, csinálj egy nagytakarítást, és gondozd amit helyre raktál, és hidd el akármi van jelen az életedben, ha azt te a helyén kezeled, más sem fog másképp tenni.
Nekem tetszenek azok az emberek akik egészek. Látszik rajtuk, hogy kerek egészek. Volt köztük már sovány, duci, maga módján igénytelenül szőrös, másképp gondolkozó, idős, fiatal, házas stb..
Volt egy élményem amit sose fogok elfelejteni.. Egy kávézó terasz részén felfigyeltem egy társaságra, aminek középpontjában egy tolószékes srác állt, forgott össze vissza, és közben nevetve mesélt valamit. ÉS én abban a pillanatban elképzeltem vele az egész életemet. az első randitól, az esküvőig, a nyaralásig, addig míg az ölében ülök a csecsemőnkkel a kezemben. És a tolószéket nem éreztem hátrányként, csak egy kellékként. És talán több szebb eseményt tudtam elképzelni, mint egy két lábon járó emberrel, bensőségesebbet.
Egyszerűen nem számít semmilyen hátrány, amint megtanulja az ember nem hátrányként kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!