Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem képes senki sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes senki sem megszeretni vagy megkedvelni? Vajon ennyire kivételes és utálni való ember lennék? L/23

Figyelt kérdés
23 évesen nem mondhatom el hogy volt egy normális párkapcsolatom. Szinte mindegyik 1-2 hónapig tartott és általában velem szakítottak. Barátaim sem voltak soha. Ők is ott hagytak egy idő után egy jobb barátnőért. Én hiába voltam úgy hogy segítettem pl. a dolgozat alatt még sem voltam jó. Ellenben mindig olyan diák voltam, aki jól tanult, és a tanárok többsége kedvelt, míg iskolába jártam. Párkapcsolataimban is hiába voltam megértő, még is otthagytak. Pedig nem mondanám magamat rondának külsőre, ápolt vagyok. Semmi értelme az életemnek. Már sokat gondoltam arra hogy jó lenne ha meghalnék úgy se hiányoznék senkinek sem.
2015. máj. 14. 18:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
utolsó, akkor taníts már meg, mert barátaim vannak, de párt még nem sikerült találni :)
2015. máj. 14. 20:20
 22/26 anonim ***** válasza:
Ne add fel, 25/F vagyok nekem még rövid időre sem volt párom, senkit nem érdekeltem komolyabba, de igyekszem nem feladni, változtatok pár dolgon, aktívan nyitok olyan dolgok felé amik tényleg érdekelnek, aztán majd lesz valahogy...
2015. máj. 14. 20:31
 23/26 anonim ***** válasza:
Egy fagyi mellett beszélgethetünk, hogy tudjak válaszolni a kérdésedre.
2015. máj. 14. 20:49
 24/26 anonim ***** válasza:

Tegyük fel hogy csinos vagy és külsőre nincs veled probléma.

Ha így van akkor hódoló biztosan akad.

És valószínűleg kissé naiv is lehetsz mert elsőre könnyen elcsavarják a fejed.

És ha eddig mindenki ilyen volt veled, akkor vedd kezedbe az irányítást és nézz ki te magadnak valakit, akit megfigyelsz kicsit és szépen lassan megismerkedsz vele.

csak pár általános ok amiért olyanokat hagynak el akikkel külsőre nincs gond:

- hisztis rettenetesen hisztis

- lusta mint a disznó, nem akar soha dolgozni

- egyből letámadja a másikat h 3 gyereket meg esküvőt meg 3 fürdő 4 szobás amerikai konyhás házat akar

- elvont

- úgy viselkedik mint egy kis lüke tini

- túlzottan nagyon komoly típus

- irányítani akar mindent, mindig az a jó amit ő mond, vagy éppen okoskodó

- állandóan depressziós

stb stb stb

2015. máj. 14. 20:52
 25/26 anonim ***** válasza:

Szerintem a legfontosabb kérdés, hogy hol lehet megismerkedni a kérdezővel (ok, a GYK-n kívül).

A legtöbb csinos lány ismerősöm aki ilyesmi cipőben jár gyakorlatilag 2 helyen található meg, munkában vagy otthon a négy fal között. Ez pedig pont az a két hely, ahol általában nem lehet ismerkedni, melóban még-még van rá valamennyi esély, de otthon ülve, elég kevés az esélye, hogy egy szép napon becsenget a herceg fehér lovon (vagy legalább Shrek a szamáron).

2015. máj. 14. 21:08
 26/26 anonim ***** válasza:
Mert nem nézel ki jól.
2015. máj. 14. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!