Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes senki sem megszeretni vagy megkedvelni? Vajon ennyire kivételes és utálni való ember lennék? L/23
Figyelt kérdés
23 évesen nem mondhatom el hogy volt egy normális párkapcsolatom. Szinte mindegyik 1-2 hónapig tartott és általában velem szakítottak. Barátaim sem voltak soha. Ők is ott hagytak egy idő után egy jobb barátnőért. Én hiába voltam úgy hogy segítettem pl. a dolgozat alatt még sem voltam jó. Ellenben mindig olyan diák voltam, aki jól tanult, és a tanárok többsége kedvelt, míg iskolába jártam. Párkapcsolataimban is hiába voltam megértő, még is otthagytak. Pedig nem mondanám magamat rondának külsőre, ápolt vagyok. Semmi értelme az életemnek. Már sokat gondoltam arra hogy jó lenne ha meghalnék úgy se hiányoznék senkinek sem.2015. máj. 14. 18:32
11/26 anonim válasza:
Igen, ezek a tipikus lekoptató dumák. Így nehéz kitalálni, hogy mi lehet a baj.
12/26 anonim válasza:
Ez lekoptató duma, kb teljesen mindegy, hogy mi a valódi ok, ebből nem derül ki
13/26 anonim válasza:
Nem vagy kissé zárkózott, távolságtartó, rideg?
14/26 A kérdező kommentje:
Hát én se tudom mi volt a valódi ok. Még csak veszekedni se veszekedtünk. Lehet az hogy azt mondtam idővel szeretném ha valami komolyabb alakulna ha több ideig járnánk. Az egyik fiúnak bevallottam hogy még senkivel se feküdtem le, aki utána lekoptatott ezzel a dumával.
2015. máj. 14. 19:05
15/26 anonim válasza:
Figyelj, ha egy fiú egy szűz lányt (ha jól értem az vagy) ezzel a dumával koptatott le az egyet jelent, hogy csak dugni akart, de nem akarta a lányt tönkre tenni azzal, hogy elveszi a szüzességét, majd lelép, hogy bocs, erre kellettél.
16/26 A kérdező kommentje:
De még ő is szűz volt akkor.
2015. máj. 14. 19:10
17/26 anonim válasza:
a lényeg hogy ne add fel, barátokat meg neten is kereshetsz :)
18/26 anonim válasza:
1) azt nem tudhatod, a pasik ritkán vallják be ;)
2) attól még gondolhatott Rád úgy, hogy jó leszel egynek, a fiuknál ehhez nem kapcsolódik semmi komoly érzelem, utána rájött, hogy szűz vagy még, és megijedt.
19/26 anonim válasza:
Szerintem az lehet a gond, hogy nem nyílsz meg az embereknek, kedves vagy velük, de csak "tisztelettudóan". Legalább is így tudlak elképzelni, hogy úgy igazán senkivel nem alakítottál ki szoros kapcsolatot, csak úgymond felszíneset.
20/26 anonim válasza:
Egyébként szerintem barátokat a legnehezebb találni. Nekem is egy kezemen bőven elég ujjam van, hogy megszámoljam őket, párt sokkal könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!