Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak olyan nőt, aki azt szereti, ha minél jobban perverz egy férfi és bármit megcsinál neki?
Figyelt kérdés
Olyan aki mindenbe benne van és élvezi is, hogy nagyon perverz a férfi és imádja a nő minden részét és ezt ki is mutatja2015. febr. 13. 00:51
11/18 anonim válasza:
Zavar ha engem imád a pasi, nekem inkább fordítva természetes.
12/18 A kérdező kommentje:
mondjuk nekem is
2015. febr. 13. 01:19
13/18 anonim válasza:
A nők nem szoktak perverzek lenni, a szexuális aberrációk a férfiakra jellemzőek. Nem fogsz találni ilyen nőt, maximum olyat, aki pénzért vállalja, hogy részt vesz ilyesmiben.
14/18 anonim válasza:
13-as: Húúú, ha te azt tudnád...
Amúgy is mi a perverz? Ha valakinek egészen speciális szexuális igényei vannak, aminek megvan a kiegészítő párja, csak rá kell találni, azt mégis milyen jogon lehet csak úgy le aberráltozni? És ha én utálom a kedvenc ételedet akkor te egy malac vagy, mert képes vagy azt a ssart megenni??? :D
A nőkben igenis ugyanúgy megvannak ezek az igények, csak belőlük egy tehetséges férfinak kell kihoznia, és megismertetni őket a saját vágyaikkal.
Aki meg "pénzért vállalja", az nyilván csak egy megjátszós r!banc, semmi köze ehhez a világhoz.
15/18 anonim válasza:
Ha találtál szólj mert ilyet keresek én is
16/18 anonim válasza:
Smpixie.hu-n tudsz keresni ilyen partnert, az egy BDSM-specifikus társkereső oldal. Próbálkozz.
17/18 anonim válasza:
Minden nőből ki lehet hozni a perverziót csak tudni kell hogyan. :)
18/18 anonim válasza:
Smpixie-n se a pasiknak áll a zászló..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!