Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes neten ismerkedni?
Ti mit gondoltok erről?
Milyen előnyei és hátrányai vannak?
szerintem megéri:) ha másért nem, jókat lehet dumálni
ez mondjuk attól is függ, hogy hány éves vagy, kedves Kérdező, és mi az oka, hogy a netes ismerkedés merült fel benned
szóval? hány éves vagy és mi az oka, hogy a netes ismerkedés merült fel ötletként?:D
Érdemes. Csak tudni kell kiszűrni a kamuzókat meg a hülyéket. De olyanok a valóságban is vannak...
Attól, mert valami neten kezdődik, még ugyanolyan kapcsolat lehet belőle, mint akármelyik más.
A tesóm és a barátnője neten ismerkedtek meg 2 éve vannak együtt.
A barátnőm és a pasija 3 éve ismerkedtek meg neten.
A nagybátyámék 4 éve ismerkedtek meg, 2 éve házasok és van egy 8 hónapos kisfiuk.
Én 2x találkoztam olyan sráccal akivel neten ismerkedtem meg és egyik sem jött össze :D
megjegyzem, ha a facebookon való beszélgetés arányosan több, mint az élő, az is tekinthető internet alapú kapcsolatnak, de ez már elég megszokott manapság:(
na megyek, megnézem hátha válaszolt már a csaj teveclubon..;)XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!