Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elítélendő ha már voltam szerető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ha már voltam szerető?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy párkeresésnél
tegnapelőtt 15:24
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
67%
Számomra az. Utálom szívből a megcsalást és a szeretői viszonyokat.
tegnapelőtt 15:28
 2/29 Noren1989 ***** válasza:
0%
3év letöltendő lesz.
tegnapelőtt 15:31
 3/29 (*.*) ***** válasza:
54%

Ha tudtad, hogy a kiszemeltednek van kapcsolata akkor ez szerintem gáz.

Ha azt hazudta, hogy ki akar lépni belőle, akkor inkább ugródeszka voltál, ő meg gyáva, főleg ha utána nem szakított.

Ha később derült ki, de te egyből kiléptél akkor az részedről normális, ha benne maradtál akkor mindegy milyen okból tetted, az baj.

Ha tanultál belőle, és már többre becsülöd magad, akkor oké.

tegnapelőtt 15:34
 4/29 anonim ***** válasza:
75%
Hát nekem nem kellenél. Semmi önbecsülésed nincs ha te simán belementél ágyas pozícióba. Nekem nő kell és nem felmosó rongy...
tegnapelőtt 15:39
 5/29 anonim ***** válasza:
79%

Férfiként mondom hogy a nők nagy részét zavarja

F33

tegnapelőtt 15:47
 6/29 A kérdező kommentje:
Hát ha valakinek emiatt nem kellek akkor megyek tovább. Nem büszke vagyok rá,csak egyes történéseknek ezer meg ezer oldala van.
tegnapelőtt 15:52
 7/29 anonim ***** válasza:
18%
Azt én leszarom magasról, hogy mi okod volt beállni szeretőnek. Aki szerető volt ugyanúgy mint te, vagy megcsalta az exét/exeit az lehet ad neked esélyt, de mivel én egyik se voltam, mármint se szerető, se hűtlen így bottal se piszkálnálak meg. Utolsó férgek csinálnak olyasmit mint te. A hányinger kerülget tőled meg a szeretődtől is.
tegnapelőtt 15:55
 8/29 anonim ***** válasza:
85%

És hogy kell ezt a szituációt elképzelni?

Már bocsánat, de ha például valaki egyszer évekkel, esetleg évtizedekkel ezelőtt szerető volt, akkor ha jelenleg ismerkedik akkor úgy kezdi az első randin hogy "szia, Gipsz Jakab/Piroska vagyok és már előre szólok hogy voltam már szerető!?"

Szóval fogod és bejelented? Vagy hogy képzeljem el ezt a szitut?

Ki az a h*lye aki ezt elmondja, már bocsánat?

Én még sosem találkoztam olyan emberrel aki ezt az ismerkedési szakaszban reklámozta volna!

Később ha meg már összejönnek, esetleg már szerelmesek is, akkor a nagy többséget nem szokta érdekelni a másik múltja. Legalábbis az ismeretségi körömben van pár ember akiről tudom hogy volt szerető, de most is van párkapcsolata, és van aki azóta házas is lett.

tegnapelőtt 16:07
 9/29 Twastar ***** válasza:
79%

Akartam írni, de #8 mindent leírt helyettem.

Egyébként kb. attól tart a többség, hogy ha egyszer már az voltál, akkor hajlamos lehetsz újra azzá lenni és nem akarnak osztozni rajtad.

tegnapelőtt 16:17
 10/29 anonim ***** válasza:
Nem akarok osztozni? El se mondaná kapcsolatban sem, hogy volt szerető és azt se mondaná el, hogy megint szerető. Miről beszéltek? Kutyából nem lesz szalonna!
tegnapelőtt 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!