Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal anyukaként esélytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal anyukaként esélytelen párt találni a mai vilàgban?

Figyelt kérdés
Hogy álltok ehhez a helyzethez?
tegnap 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Jogos a 9 felvetése, ezt a hülyeségét én sem értem az itteni inceleknek. Miért lenne pozitív az hogy az első férj (vagy csak élettárs, mindegy, ahonnan az első gyerek lett) egy hulladék volt? Normális férfi inkább menekül az ilyentől, ezt gondolja: "ezzel a trógerrel hogy a p..ba állt le ez a nő?" Pont hogy ettől eshetünk le a piedesztálról egy új pasinál, ha kiderül hogy az első férj egy legalja proli volt. Onnantól kezdve ránk is úgy néznének hogy akkor mi is szyutykok vagyunk ha ezzel leálltunk. Tényleg nem értem mi van az incelek fejében.
tegnap 19:01
 12/18 anonim ***** válasza:
21%
Ha anyuka képes lejjebb adni az igényeiből és nem a magas, szőke, kékszemű herceget várja fehér lovon (mivel már ő maga sem a szűz királykisasszony a toronyszobában), akkor nem esélytelen.
tegnap 19:27
 13/18 Noren1989 ***** válasza:
#12, anyuka igényeiről mit sem tudunk.
tegnap 19:41
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem esélytelen, de a fiatal, jóképű, normális pasik nem téged akarnak.
tegnap 19:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem az, főleg egy gyerekkel még nem az.
tegnap 20:36
 16/18 anonim ***** válasza:

11 válasz

Szerintem igenis minősít minket, hogy korábban milyen partnerekkel álltunk össze. Amikor elváltam néhányszor találkoztam egy nővel aki szintén elvált volt és sajnos összetalálkoztam a volt férjével, mert éppen jött a gyerekért. Számomra kiábrándító volt őket hallgatni és utána le is építettem a kapcsolatot igen gyorsan. Azt is cikinek tartom, ha valaki nem vállalja fel a korábbi kapcsolatait, főleg azokat amik nem pár naposak voltak.

48F

tegnap 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 pontosan így van, jó egy férfitől is hallani. A választásaink minket is minősítenek. Én soha nem voltam lumpenproli pasikkal. És ugyanúgy kiábrándultam volna ha a férjeimnek közönséges, olcsó csajok lettek volna a volt barátnői. Egyből az jutott volna az eszembe hogy csak én látom toppasinak de közben csak egy suttyó? Én mindkettőt újonnan és nem használtan kaptam, olyan értelemben (itt a gyk-n...) hogy az első feleségük lettem és az egyetlen gyerekük anyja, de kiábrándító lett volna ha valami nagyon ócska nőcskével lettek volna együtt korábban.
tegnap 22:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Korod? Külsőd?
tegnap 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!