Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Tudnátok tisztelni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Tudnátok tisztelni és szerezni egy 31 éves 2 diplomás férfit aki nettó 240 ezer forintot keres Budapesten, és nincs ingatlanja (szüleivel él)?

Figyelt kérdés

A férfi tényleg megtett mindent. Két egyetemet is elvégzett Budapesten, nem is a legkönnyebb szakokat, az egész fiatalkora ráment a tanulásra. Rengetegszer kellett nem-et mondania, a bulizásra, a csajozásra, az életre, mert neki a vizsgákra kellett tanulnia. Iszonyú sok meló benne volt az egészben.

Mégis piac képtelennek bizonyult végül, az a néhány cég ami van azok nem vették fel, mert nem volt 10+ év tapasztalata meg ez meg az, meg jöttek a kifogások. Így végül nettó 240 ezer forintért sikerült elhelyezkednie állami szférában, közigazgatásban. Egyelőre semmi remény és kilátás arra, hogy jobbra forduljon az élete. De erre is ráment a fiatalsága.

Tudnátok tisztelettel felnézni és szeretni egy olyan férfit, akinek nem önhibájából lett szegényes a sorsa, mindent megtett hogy elkerülje ezt, de ebben a szar országban ez is kevés volt?

tegnap 12:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Meg lehet kérdezni pontosan milyen diplomák ezek?

240 már annyira kevés fizu, hogy mindenképp váltani kellene, akár gyári munkára is.

tegnap 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:
43%

Diplomaskent tuti h ennel tobbet keres...

Vagy ha nem akkor valami nagyon nem stimmel vele...

tegnap 14:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Tisztelni természetesen tudnám, az nem a kereset mértékétől függ. De nem jönnék össze vele.
tegnap 14:18
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
Még is hol tudsz ennyire keveset keresni? Sosem értettem akik ezen rinyálnak. Konkrétan egy gyorséttermi dolgozó is keres 400k+túlóra (tudom, mert burger kingben dolgoztam egyetem alatt). Ahoz meg aztán hogy az ember gyorskajáldában dolgozzon tényleg semmi nem kell. Aki 240et keres az nem tett meg mindent
tegnap 17:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Állami hivatalokban nagyon sok helyen ennyi a fizetés, diplomával. Elvették a nyelvvizsga után járó pluszt, és nem nő a fizetés a pályán eltöltött évekkel. Én is ennyit kerestem évekig, 2 középfokú nyelvvizsgával (mindkét nyelvet használtam is munka közben). Központi hivatalban dolgoztam, nem kormányablakban.. Én akkor kerültem magasabb fizetési kategóriába (nettó 400), mikor egy kolléga felmondott és megkaptam az ő státuszát.

Amúgy párom is két diplomás, kb 300 körül keresett és a szüleivel lakott, igaz nem egy lepukkadt 2 szobás panelban, hanem egy elszeparált, többgenerációs családi házban. A különbség az, hogy ő saját és embertársai értékét nem a fizetésben méri, hanem a személyiségben, lelki világban, tudásban.

tegnap 19:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Allami hivatalban dolgozom diploma nelkul a nettom 390e

500e cafi evente

13-14. havi fizu

Premium eves fizu 12%a

Ruhapenz 11e/ho

Kaja 8e/ho

Nyugdij 17e/ho

Nem ertem h 2 diplomaval hogy nem lehet valami normalis allast talalni?

Vagy maga a diploma neki erdekes volt de amugy piackeptelen/ertektelen vagy baromira lusta volt rendes allast keresni

tegnap 20:41
 17/17 anonim ***** válasza:
#15 de ha zavarja a kevés fizu ne dolgozzon állami hivatalban
tegnap 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!