Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szingli 39 éves nőnek két kisgyerekkel milyen esélyei vannak arra, hogy talál egy normális pasit?
Figyelt kérdés
ma 10:44
11/29 anonim 

válasza:

8- és te 40 évesen milyen eséllyel találsz gyerektelen nőket?
12/29 anonim 

válasza:

Szintén sokgyerekes elvált apukák körében válogathatsz. Ne csodálkozz ha mèg nekik is csak szexre kellesz.
13/29 anonim 

válasza:

#10 A vonzalom nem döntés kérdése.
Racionalizálhatom magamban, hogy “X” vagy “Y” érett, kedves, jó ember és megfelelő társ lenne, de ha fizikailag nem tudok vonzódni hozzá, akkor ugyan mi értelme a kapcsolatnak?
Akkor simán barátok is lehetnénk.
14/29 anonim 

válasza:

13-as, akkor 50 évvel ezelőtt miért tudtak a nők szerelmesek lenni olyan férfiakba, akikbe ma nem? Akkor is szerelemből köttettek a házasságok, nem a középkorról beszélek.
16/29 anonim 

válasza:

50 évvel ezelőtt annyi elvárás volt a férfiakkal szemben, hogy legyen munkájha és ne legyen alkoholista, szerencsejátékos és ne kurvázzon. Azért ma ez már nagyon kevés.
17/29 anonim 

válasza:

14: ezt nem a nőkre kellene kihegyezni, a mai férfiak is jobban válogatnak, mint 50 éve. Az ok egyszerű: internet, közösségi média elterjedése, ingerküszön az egekben, nem volt behatárolva, mely településen, városban levő választékból tudnak választani.
18/29 anonim 

válasza:

17- így van, és az online társkeresés azt az illúziót kelti az emberekben, hogy végtelen számú lehetőségük van.
19/29 anonim 

válasza:

Nem sok. Kb. 10%. Nekem 36 évesen se jött be, pedig csak az egyik gyerekem volt akkor is még kicsi, azóta sincs senkim és már 42 múltam. A környezetemben csak szexre tartanák ezeket a nőket sajnos. Van aki él vele, én nem.
20/29 anonim 

válasza:

Sok múlik a személyiségen. Egy extrovertáltabb, tág baráti körrel rendelkező barátkozós nő, aki jön-megy, biztosan talál valakit.
Látom a munkahelyemen. Akik folyton tobbzódnak, dumálnak, kijárnak kávézni valakikkel, nekik mindig akad udvarlójuk a munkhahelyen is, mindig próbálkozik valaki.
Aki elvan a kis világában mint én is, nem tud olyan kedélyesen társalogni, nem annyira érdeklődő, nem tartja számon kivel mi van, kinek beteg a háziállata, ki költözik épp vagy volt nyaralni, az láthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!