Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy sok nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok nő nem randizik olyan férfivel, aki még otthon lakik a szüleivel, de lazán randizik olyan férfivel, aki otthon lakik a feleségével?

Figyelt kérdés
ma 12:08
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

Na ez ilyen burkolt "stílusoddal van a baj, mert amit itt le produkálsz, ne csodálkozz, hogy nem állnak veled szóba." akar lenni, ami abból van lekövetkeztetve, hogy miképp reagáltam le a trollkodásokat (pl. a #19-est) vagy mert nem merészelek egyetérteni valamelyik válasszal.

De ez a "módszer" már korában bekerült a megfelelő gyüjtőbe:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

ma 14:03
 52/60 anonim ***** válasza:
32%
Mert rohadt nagy kurwák, el akarják szedni a feleségtől, gyerekektől és képesek érte bármire.
ma 14:10
 53/60 A kérdező kommentje:
#52 Tegyük fel elszedte. Mi a biztosíték, hogy mellőlük más nem szedi el? Ha valakit el tudtak szedni, akkor előlük is el lehet.
ma 14:15
 54/60 anonim ***** válasza:
26%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Foglalt fasz kell a pinájába mert neki egyedülálló nem kell. Nem ismeri, néha szóba állnak egymással, azt se tudja hány éves, de ő "szerelmes" a foglalt faszba. Mocskos kurwák az ilyenek

ma 14:29
 55/60 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy téged miért feszélyez ez ennyire? Biztosan vannak olyan nők is, akiket nem zavar, hogy anyáddal laksz, ismerkedj velük! Mindenkinek megvan a saját preferenciája, és semmi nem fog változni attól, hogy te itt dühöngsz, meg kötözködsz vadidegenekkel.
ma 15:13
 56/60 A kérdező kommentje:

1. Nem rólam szól a kérdés, tehát itt ezt most nem fogjuk megbeszélni.

2. A "preferencia" kifejezés, amit úgy használsz, mintha fizetnének érte, nem igazolja azokat a nőket, akik nem randiznak otthon lakókkal, de randiznak azokkatl akiknek felesége van.

3. Gagyi volt a bepróbálkozásod, miszerint dühöngök, ne erőltesd, csak magadat égeted, főleg hogy visszagörgethető minden, hisz nem élő szóban folyik a kommunikáció. Nem dühöngök, megkérdeztem.

4. Mellesleg az én kérdésem kevésbé károsabb a nőkre nézve, mint az őt igazolásból született válaszok. Szégyelljétek magatokat!

ma 15:24
 57/60 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező: 🤡 🤡 🤡
ma 15:38
 58/60 A kérdező kommentje:
Na megjöttek a sértett trollok.
ma 15:39
 59/60 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy nem tudod felfogni, az egyik esetben abban a reményben nyílnak szét a lábak, hogy ő kerül nemsokára a királynői székbe, a másik esetben pedig azért kéne, hogy kopp.
ma 16:46
 60/60 A kérdező kommentje:

"4. Mellesleg az én kérdésem kevésbé károsabb a nőkre nézve, mint az őt igazolásból született válaszok. Szégyelljétek magatokat!"

Látom nem túloztam. :(

ma 19:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!