Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy sok nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok nő nem randizik olyan férfivel, aki még otthon lakik a szüleivel, de lazán randizik olyan férfivel, aki otthon lakik a feleségével?

Figyelt kérdés
tegnap 12:08
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
45%
Én egyikkel sem kezdenék.
tegnap 12:39
 22/60 anonim ***** válasza:
34%
Én a magam részéről egyikkel sem kezdenek. Aki a szüleivel lakik, nem önálló. Aki a feleségével, nem független. Én pedig önálló, független ferfire vágyom.
tegnap 12:40
 23/60 A kérdező kommentje:

#19 Látom ideges vagy és kezded a trollkodást. Ne rám legyél ideges, mert visszakérdezek. Egy megvitatásnak ez a lényege: Érv és ellenérv. Nem az, hogy "mondok valamit, és te zokszó nélkül elfogadod." ez nem kommunizmus, te meg nem vagy boomer. (Bár ez utóbbit nem tudhatom)

"Te arról nyekeregsz, hogy miért nem akar kapcsolatban lenni egy nő egy szüleivel lakó férfivel, mikor dugna nős férfivel."

Még ez sem jó. Olvasd el rendesen amit írtam, ne bepróbálkozz, mert itt visszagörgethető minden!

Randizást írtam mindkét esetben, nem dugást.

tegnap 12:43
 24/60 A kérdező kommentje:
#22 Honnan tudod hogy nem önálló?
tegnap 12:43
 25/60 anonim ***** válasza:
30%
#24-mert az önálló ember képes fenntartani magát és nem szorul arra, hogy a szülei lakásában éljen. Ha meg nem anyagi oka van, akkor valami érzelmi levalasi probléma van.
tegnap 12:45
 26/60 A kérdező kommentje:

#25 Ezek átpolitizált előítéletek.

Az elképzelhetetlen, hogy csak egy fedél alatt lakik velük, de magára mos, magára takarít, magát tartja fent, és csak annyi köze van a szülői házhoz, hogy egy fedél alatt élnek? Mert pl. gyűjt saját lakásra, vagy lakhatási válság miatt így tudja megoldani? Az is elképzelhetetlen hogy az ilyen előítéletek miatt sokan jobban odateszik magukat, mint az általad "önállónak" gondolt férfiak, pl. akik otthon laknak a feleségükkel?

tegnap 12:48
 27/60 anonim ***** válasza:
56%
26-attol függ, hány éves. Ha 30 alatti, akkor oké, elfogadható. 30-35 fölött már nem igazán.
tegnap 12:51
 28/60 A kérdező kommentje:
#27 Miben más a két kor, ha ugyanilyen a hozzáállás, mint amit leírtam?
tegnap 12:52
 29/60 anonim ***** válasza:
50%
Nekem azért, mert magamon is láttam, amikor rövid időre haza kellett költöznöm, hogy óhatatlanul visszacsuszok gyerek szerepbe. Nem én intézem a ház körüli javításokat, nem az én felelősségem egy beázás, nem én fizetem a rezsit, nem főzök külön, hanem eszek amit főznek. És ez teljesen természetes. De ettől ez még nem önálló. 25 alatt még belefér nekem, de afölött már jó, ha külön költözik az ember.
tegnap 12:53
 30/60 A kérdező kommentje:
#29 Van ilyen is, de ez a ritkább eset.
tegnap 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!