Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő ismerkedni akar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő ismerkedni akar, akkor nem lehet, hogy csak ismerkedni akar?

Figyelt kérdés
Mindenképpen el kell könyvelni, hogy szexet akar, párkapcsolatot esetleg megcsalni a párját? Az nem elfogadható, hogy tényleg csak barátkozni akar? És ha elfogadható, hogy csak tényleg barátkozik, és van párja, akkor akkor is k.va?
ma 11:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként sajnálom azokat az embereket, akiket szarrá csaltak. Megértem, hogy ebből vonják le a következtetést már mindenre és mindenkire vonatkozóan.
ma 12:00
 12/18 anonim ***** válasza:
#7 Egyébként érdekesen fogalmaztál, ezek szerint te is belátod hogy aki más paiskkal ismerkedik az nem hűséges: "Vagy miért nem keres olyan társat, aki őt szereti és hűséges marad?"
ma 12:00
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk "szarrá csalni" bárkivel lehet, nem kell hozzá barátkozni.
ma 12:01
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

Nemcsak testileg lehet valakit szarrá csalni! Másrészt lehet a kérdezőnek fogalma sincs az igazi barátságról, sőt még barátnői, haverjai se vannak szóval nem tudhatja később sem hogyan működik a barátság! Lehet simán kihasználni akarná a férfit jobb közérzet miatt és egyáltalán be se mutatná a párjának, hogy ő is kialakíthasson vele legalább haveri kapcsolatot.

Direkt keresgél férfiakat barátságra holott azt nem keresni kell hanem kialakulhat kollégák között, vagy akár a párja uncsitesójával bizonyos időn belül.

Én meg olyastmit életemben nem hallottam, hogy társkeresőn keres valaki barátot. Aki elhiszi, hogy a kérdező angyalka az vagy buta, vagy benne lenne abba amit csinál a kérdező...

ma 12:07
 15/18 anonim ***** válasza:
A párkapcsolat egy oda-vissza dolog. Ha nem működik, akkor tök mindegy, hogy van-e a közelben valaki. Társkeresőn nyilván senki nem keres "csak barát"-ot.
ma 12:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Társkeresési problémák kategóriában vagyunk úgyhogy a kérdező kifelé nézeget és ha akad olyan hülye aki vele leáll majd szépen lepattintja a párját! Kapcsolatfüggő, gyáva kilépni a kapcsolatból inkább keresgél "barátot" akivel lelépne.
ma 12:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát ez élethelyzetből adódik ha megkedveled annyira például a kollégádat mer jófej hogy összebarátkoztok de haza viszed mondjuk a pasidnak (ajajj senki semmi rosszra ne gondoljon)...

Szóval haza viszed és együtt programoztok ők meg összehaverkodnak. Esetleg ha a fiúnak van csaja. Vagy a párodnak a barátját ismered meg kijöttök akkor simán lehet közös programozni.

Bár itt mindig a másik személyen is múlik hogy a 3.fél érezz valamit. De ha stabbil a kapcsolat akkor lehet róla beszélni. Ha nem stabil akkor jön a másik fél akkor nem könnyű.

Meg ha rámászik a fiú a csajra vagy fordítva az kicsit gáz akkor szerintem azt a barátságot is meg kell szüntetni vagy le kell állítani.

Meg függ attól hogy mennyit találkoztok például ha mindennap bejönne a paromhoz a munkahelyére és többet látja mint én az engem is zavarna..

ma 12:24
 18/18 anonim ***** válasza:

De lehet azért gondolom így mert két fiatal srác közt nőttem fel meg az első barátom is fiú volt.

De igazából mind1 a neme ha jól kijövünk a barátom meg megakarja ismerni akkor hazaviszem

ma 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!