Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ketesnék nettó 280 ezret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ketesnék nettó 280 ezret akkor hasra esnének tőle a nők?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy az már egy magas fizetés Pesten. Jelenleg 210 ezret keresek postásként. De váltani akarok és felköltözni Pestre. Kiveszek egy albérletet! Van sok megtakarításom (kb 420 ezer) és neten kaptam egy àllàsajanlatot a 280 nettoert. Ezzel tényleg tudok majd kitűnni meg csajozni Pesten?
ma 05:42
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
81%
Jó, ez most már tuti, hogy troll, hagyjátok!
ma 07:38
 22/34 anonim ***** válasza:
70%
22# eddig is tudta mindenki
ma 07:49
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
3 nap alatt keresek nettóban annyit
ma 08:21
 24/34 anonim ***** válasza:
55%
#23 Még ha igaz is, mi értelme mást a földbe döngölni azért, mert ennyit keres? Most ettől többnek érzed magad?
ma 08:23
 25/34 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy ez valóban troll kérdés.
ma 08:27
 26/34 A kérdező kommentje:
Ez a kocsma wifije. Nincs saját netem. Van hogy 3 hétig nem vagyok online. Meg vagyok nélküle.
ma 08:36
 27/34 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ma már heti 280 is kevés a hasraeséshez, főleg pesten.
ma 08:41
 28/34 Noren1989 ***** válasza:
67%
DE inni azt van péz, mi? :DDD
ma 08:41
 29/34 anonim ***** válasza:
68%
Csak áll a kocsma előtt és wifizik.
ma 09:52
 30/34 anonim ***** válasza:
55%
Pesten a fizetésem bőven több, mint ami a megtakarításod. Ez a fizetés nem hogy csajozni, de megélni is nagyon kevés.
ma 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!