Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ketesnék nettó 280 ezret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ketesnék nettó 280 ezret akkor hasra esnének tőle a nők?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy az már egy magas fizetés Pesten. Jelenleg 210 ezret keresek postásként. De váltani akarok és felköltözni Pestre. Kiveszek egy albérletet! Van sok megtakarításom (kb 420 ezer) és neten kaptam egy àllàsajanlatot a 280 nettoert. Ezzel tényleg tudok majd kitűnni meg csajozni Pesten?
ma 05:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
90%
Most őszintén mire jó ez a kérdés?
ma 07:02
 12/34 Noren1989 ***** válasza:
58%
*nem
ma 07:09
 13/34 anonim ***** válasza:
83%
Budapesten minimum 400 ezres fizetés kell, ha albérletben akarsz élni.
ma 07:09
 14/34 anonim ***** válasza:
74%

Jajj menj már innen baszki! Úgy írod, mintha a falut egy rohadt nagy fal venné körül és útlevél nélkül ki se tudnál mozdulni. A foglalt nők kivel vannak? Férfiakkal! Másoknak sikerült ott ismerkedni, tehát nem a faluval van a gond, hanem veled. Veled meg New Yorkban is gond lenne.

ma 07:10
 15/34 A kérdező kommentje:
De mi ez a sok rosszindulatú válasz? Én nem bàntottam senkit. Csak ezek szerint becsaptak. Több pénz kell a pesti csajozashoz.
ma 07:21
 16/34 anonim ***** válasza:
90%
Basszus, mi falun lakunk, de 410 a nettóm home officeban. 280 ezer vidéken sem számít kiugróan jó fizetésnek, nem hogy Budapesten.
ma 07:22
 17/34 A kérdező kommentje:
Csak Pesten reméltem a 280 at. Azzal hűlyitettek engem. Postás vagyok.
ma 07:25
 18/34 anonim ***** válasza:
58%

Nálatok mennyi az albérlet?

Nézegesd a fővárosi kiadó albérleteket, itt nincs 50 ezerért kertes ház, még egy szoba is sokkal többe kerül.

ma 07:28
 19/34 A kérdező kommentje:

55 ezer jelenleg. 3 szoba, kert

Pesten mennyi ?

ma 07:35
 20/34 anonim ***** válasza:
79%
Hát olyan 550 ezer lehet kb, egy 3 szobás családi ház :D
ma 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!