Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sose volt még párom, sikerülhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose volt még párom, sikerülhet kerítő segítségével?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok, akinek sose sikerült randiznia, viszont hívtam már el bőven lányokat, nőket. Többször megszólítok hölgyeket a vonaton, ma beszélgettem egy nagyon csinos az egyetem végén járó leányzóval. Tök spontán voltam, tudtunk beszélgetni, meg tudtam nevettetni, de amikor rákérdeztem kiderült, hogy párja van. Még ez után is jó hangulatban dumáltunk, így azt gondolom, hogy tényleg így van. Ha nem így van, akkor se zavar, mert pocsékul indult a napom, és ő volt a nap fénypontja, amit meg is köszöntem neki, és ez is látszott rajta, hogy jól esik neki.

Arra jöttem rá, hogy szerintem nem ott van a gond, hogy ne tudnék nőkkel beszélgetni, vagy kellemes benyomást tenni rájuk. Hanem, hogy nem tudom jól felépíteni, ha ismerettségi körből szeretnék valakit elhívni, mert rástresszelek. Viszont, ha bemutatnának egy nőnek, aki szeretne velem találkozni, akkor szerintem tudnék megfelelően beszélgetni vele, és pozitív benyomást tenni rá.

tegnap 22:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg te is, mint itt a férfiak nagy része, szintje fölött próbálkozik.
ma 00:25
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha túlsúlyos vagy akkor lefőtt a kavéd.

Példa ami jó

180/ 66-73 kg ami jó.

ma 05:21
 13/14 anonim ***** válasza:
23%

A kerítő, főleg ha egy csaj, csillagászatilag megugranak az induló esélyek. Tapasztalatból mondom.

De ha már olyan szinte vagy hogy random tudsz beszélgetni idegenekkel, ráadásul jó hangulatot is tudsz teremteni, akkor már csak idő kérdése, amíg sikerül szerintem.

ma 05:34
 14/14 Noren1989 ***** válasza:
#13, Kérdezőbk csak felületes, àltala érzékelt tényeket mondott el az idegenekkel való kommunikàcióról...ebből kb semmit nem tudunk meg. Kérdező, az "idegenek" testbeszéde, gesztusai mit sugalltak? Amúgy, a kerítő, ha egy nagy baràti körrel bíró, emberileg normàlis csaj, még esélyed is lehet.
ma 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!