Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen esetben kérhetem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetben kérhetem meg egy lány ismerősömet, hogy egy barátnőjének, ismerősének mutasson be?

Figyelt kérdés

Kicsit messziről indítok, de remélem, hogy érthető lesz.

Nagyapám 5 éve hunyt el, lelkész volt. Van egy évfolyamtársa, akivel azóta a nagymama is tartja a kapcsolatot. Az évfolyamtársnak ritka vezetékneve van, így rákerestem erre a vezetéknévre kíváncsiságból Facebookon. És a bácsi egyik lány unokája korban hozzám illene, és a képei alapján nagyon csinos, és az esetem is.

Két út lenne, hogy megismerhessem ezt a lányt, azon kívül, hogy ismeretlenül ráírok, ami nem valószínű, hogy nyerő.

A nagymama nagyon szeret kicsi, és nagy vendégségeket tartani, és simán meghív ismeretleneket is egyszerre. Tehát őt megkérhetném, hogy szervezze ezt le nekem. A lány nagyszüleivel párszor találkoztam már, és az se kizárt, hogy a lánnyal is, mert úgy 15 éve találkoztam párral az ottani lány unokák közül.

De próbálkoztam a lány egy Facebook ismerősénél is udvarolni, aminek egy szép elválás lett a vége, és baráti viszony megmaradt köztünk. Azt gondolom, hogy osztálytársak voltak, de ebben nem vagyok biztos. Megkérhetem-e ezt a lányt, hogy a fenti sztori alapján érdekelne az egyik barátnője, és szeretném, ha bemutatna neki? Vagy ez is túlzottan esetlen, szerencsétlen, creepy.

Illetve a lány nagyszüleit kérdezhetném meg, hogy lehetne-e valami. De ez is egy nehézkes út.

Gondolom, hogy mindenki azt fogja ajánlani, hogy ezt a lányt felejtsem el.

Abban a reményben próbálkoznék nála, mert remélem, hogy hasonló vallási, és világnézetet vall, mint én.

30F

2023. szept. 13. 07:39
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én ennyit nem kavargatnék így 30évesen, fb-posztok, meg képek alapjàn.
2023. szept. 13. 07:46
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Ha ő csinos valóban de te ferfiban nem vagy az, úgy kár a befektetett energia.
2023. szept. 13. 08:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem kell az egyszerű dolgokat feleslegesen bonyolítani. Nyugodtan írjál rá, egy normális hangvételű üzenet nem fogja kiverni senkinél sem a biztosítékot. Ha igen, akkor arra az illetőre nem érdemes időt pazarolni. Gondolom a profilodból kiderül a vallási és világnézeted, azt meg úgyis megnézni mielőtt válaszolna. Ha pedig az alapján szimpatikusnak talál, akkor lehetséges, hogy ad egy esélyt.
2023. szept. 13. 08:53
 4/10 A kérdező kommentje:

Egy ilyesmi működhet?

Szia Lili!

Nagyon szimpatikus, és csinos lánynak talállak a Facebook profilod alapján. Úgy találtam rád, hogy a nagyszüleidet régebbről ismerem, nagypapád együtt járt teológiára nagypapámmal, a Müller Pista bácsi unokája vagyok. Kedves embereknek tartom a nagyszüleidet, és mivel az alma nem esik messze a fájától, így téged is szívesen megismernélek, ha van kedved hozzá.

Szívélyes Üdvözlettel:

Kiss Emil!

2023. szept. 13. 09:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Ugye nemm írtad ide a valódi neveket? Szerintem csak a nagyszülőket kéne felemlegetni, s inkább ilyen barátkozósra venni a figurát, nem egyből párkeresősre, atgól beijedhet.
2023. szept. 13. 09:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezek nem a valódi nevek, direkt megváltoztattam mindet. A direkt párkeresős lehet ilyesztő, de, ha nem írom ki direkt, akkor is tudni fogja, hogy nem arra megy ki a játék, hogy egy újabb csaj haver kell. De nyitott vagyok olyan ötletekre is, hogy hogyan lehetne csak barátkozni, ebből a felállásból.
2023. szept. 13. 09:37
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a mamád vendégsége sem rossz ötlet. Csak nehogy ne jöjjön el. Én forgok ilyen protestáns körökben, és tudom, hogy nem úgy veszi ki magát, mint egy egy kerületben élünk című történet. Az valahol egy nagy csalad. Beszélj nagymamáddal, jó a szemelyes találkozás, csak akkor is barátkozz először, mint ember ismerd meg először. Túl erőltetett, ha valakit nem is ismersz, de már párként vizslatot. Értem, hogy Izsák és Rebeka nem is találkoztak🙂🙂🙂🙂de te most élsz. Hülyét kaptam anno az ilyen természetellenes, direkt nyomulásoktól. Mint embert, ha megismerted egy kicsit, s ő téged, és van közös hullámhossz, utána lehet a pár részén gondolkodni. Ezt nem hívő, kultúráltan, munkahelyen nem szexcentrikusan ismerkedő emberek jobban érzik, hogy hogy kell, mint a hívők. Merthogy ugye semmit nem tudtok egymásról. Lehet hülyét kap a beszédtempódtól, vagy te az övétől, előszőr ilyenek derüljenek ki. Bocsi, csak vannak tapasztalataim...
2023. szept. 13. 09:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon elszúrtad azzal, hogy csak azért kezdtél el udvarolni az egyik barátnőnek, hogy megismerhesd azt a lányt. Én sem mutatnálak be neki, ha én már nem kellek. Ne kérjél meg senkit, amíg élőben nem láttad azt a lányt, mert lehet,hogy teljesen másképp fest, mint a képen. Csak tudod, hova járhat, milyen vallási közösségbe, egyszer ott lesd meg. Még a nagymama szóba jöhet esetleg.
2023. szept. 14. 13:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Itt a sorrendek kicsit mások. Az említett lány családjáról régebb óta tudok, a lányt is lehet láttam ezer éve, de akkor nem figyeltem meg. A másik lány ismerősét, akit megkérnék, hogy mutasson be neki, csak pár hónapja ismerem, és nem tudtam, hogy ismerik egymást. Ez a lány utasította el az én közeledésemet.
2023. szept. 14. 21:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy benéztem, nem rokona a nagypapa ismerősének a lány, vagy maximum nagyon messziről.
2023. szept. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!