Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben kérhetem meg egy lány ismerősömet, hogy egy barátnőjének, ismerősének mutasson be?
Kicsit messziről indítok, de remélem, hogy érthető lesz.
Nagyapám 5 éve hunyt el, lelkész volt. Van egy évfolyamtársa, akivel azóta a nagymama is tartja a kapcsolatot. Az évfolyamtársnak ritka vezetékneve van, így rákerestem erre a vezetéknévre kíváncsiságból Facebookon. És a bácsi egyik lány unokája korban hozzám illene, és a képei alapján nagyon csinos, és az esetem is.
Két út lenne, hogy megismerhessem ezt a lányt, azon kívül, hogy ismeretlenül ráírok, ami nem valószínű, hogy nyerő.
A nagymama nagyon szeret kicsi, és nagy vendégségeket tartani, és simán meghív ismeretleneket is egyszerre. Tehát őt megkérhetném, hogy szervezze ezt le nekem. A lány nagyszüleivel párszor találkoztam már, és az se kizárt, hogy a lánnyal is, mert úgy 15 éve találkoztam párral az ottani lány unokák közül.
De próbálkoztam a lány egy Facebook ismerősénél is udvarolni, aminek egy szép elválás lett a vége, és baráti viszony megmaradt köztünk. Azt gondolom, hogy osztálytársak voltak, de ebben nem vagyok biztos. Megkérhetem-e ezt a lányt, hogy a fenti sztori alapján érdekelne az egyik barátnője, és szeretném, ha bemutatna neki? Vagy ez is túlzottan esetlen, szerencsétlen, creepy.
Illetve a lány nagyszüleit kérdezhetném meg, hogy lehetne-e valami. De ez is egy nehézkes út.
Gondolom, hogy mindenki azt fogja ajánlani, hogy ezt a lányt felejtsem el.
Abban a reményben próbálkoznék nála, mert remélem, hogy hasonló vallási, és világnézetet vall, mint én.
30F
Egy ilyesmi működhet?
Szia Lili!
Nagyon szimpatikus, és csinos lánynak talállak a Facebook profilod alapján. Úgy találtam rád, hogy a nagyszüleidet régebbről ismerem, nagypapád együtt járt teológiára nagypapámmal, a Müller Pista bácsi unokája vagyok. Kedves embereknek tartom a nagyszüleidet, és mivel az alma nem esik messze a fájától, így téged is szívesen megismernélek, ha van kedved hozzá.
Szívélyes Üdvözlettel:
Kiss Emil!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!